У Сергіївці від ракетного удару по багатоповерхівці загинув учитель фізкультури разом із сім'єю

У Сергіївці від ракетного удару по багатоповерхівці загинув учитель фізкультури разом із сім'єю.

У Сергіївці від ракетного удару по багатоповерхівці загинув учитель фізкультури разом із сім'єю. Фото: Департамент освіти та науки Одеської ОДА

Події
01 липня 2022 21:38

Внаслідок ракетного удару по житловому дев'ятиповерховому будинку в Сергіївці загинув 68-річний учитель фізкультури опорного закладу середньої освіти "Сергіївський ліцей" Володимир Чолак. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на директора департаменту освіти та науки Одеської ОДА Олександра Лончака.

Як повідомив директор відомства, під завалами також виявили тіла сина та дружини вчителя. Крім того, постраждали вихователька дитячого садочка і вчителька української мови та літератури.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Боже, це не вкладається в голові. Мої співчуття. Вихователька місцевого садочка і вчителька української мови та літератури опорного закладу зазнали поранень, наразі перебувають у лікарні. Якнайшвидшого одужання, дорогі колеги! Тримайтеся!" – написав Олександр Лончак на своїй сторінці у Facebook.

Нагадаємо, в ніч з 30 червня на 1 липня російські окупанти завдали ракетного удару по Одеській області літаками стратегічної авіації Ту-22, випущеними з напрямку Чорного моря по Білгород-Дністровському району.

Ворог влучив в багатоквартирний житловий будинок та базу відпочинку курортного селища Сергіївка, третя ракета впала в поле за межами населеного пункту.

У багатоповерхівці загинуло 16, а на базі відпочинку – п'ять цивільних осіб, серед яких одна дитина. 38 мешканців Сергіївки, зокрема шість дітей та одна вагітна жінка, отримали поранення та травми різного ступеня тяжкості. Усіх постраждалих госпіталізували. Одна дитина у тяжкому стані. З-під завалів врятували вісім людей, із них троє – діти.

На даний момент розбір завалів та рятувальні роботи продовжуються. Також уточнюється інформація щодо втрат та руйнувань.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах