У Сергіївці запрацював штаб, де надаватимуть допомогу постраждалим від ракет: у лікарні 29 осіб

У Сергіївці запрацював штаб, де допомагатимуть постраждалим від ракет: у лікарні 29 осіб.

У Сергіївці запрацював штаб, де допомагатимуть постраждалим від ракет: у лікарні 29 осіб. Фото: Костянтин та Влада Ліберови

Події
05 липня 2022 17:41

У Сергіївці Одеської області розпочав роботу штаб ліквідації наслідків ракетного удару. Усі постраждалі отримають допомогу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Одеську ОВА.

"У Сергіївці запрацював відповідний штаб, який визначить, які руйнування відбулися і які заходи потрібно надалі провести. Удома поряд із місцем вибуху вже відновлюються. Щодо забезпечення постраждалих та проведення поховань, то підтримка сімей все під контролем. Люди забезпечені всім необхідним", – заявив речник керівника Одеської ОВА Сергій Братчук.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

У лікарнях Одеської області досі перебувають 29 осіб, які отримали поранення внаслідок російського ракетного обстрілу 1 липня по селищу Сергіївка. Серед постраждалих внаслідок ракетного удару чотири дитини.

Братчук заявив, що стан деяких людей досить важкий, проте медики роблять все від себе залежне, щоб урятувати постраждалих.

Нагадаємо, що в результаті атаки Росії по селу Сергіївка Одеської області загинула 21 особа, 39 отримали поранення.

У дев'ятиповерховому будинку зруйновано зовнішню стіну та перекриття з першого по дев'ятий поверх. На одній базі відпочинку пошкоджено два поверхи житлового корпусу. Будинки, що знаходяться поряд із багатоповерхівкою, відновлюють.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах