У центрі Одеси впав фасад: постраждала жінка

У центрі Одеси впав фасад: постраждала жінка.

У центрі Одеси впав фасад: постраждала жінка. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Події
21 грудня 2022 22:25

В Одесі на вулиці Водопровідній внаслідок падіння фасаду будівлі постраждала жінка. Про це повідомили у преслужбі Центру екстреної медичної допомоги та медицини катастроф.

Медики діагностували у потерпілої закриту черепно-мозкову травму, рвану рану і підшкірну гематому тім'яної області.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Після надання першої допомоги потерпілу доправили до лікарні.

На Водопровідній через падіння фасаду постраждала жінка.На Водопровідній через падіння фасаду постраждала жінка. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

На Водопровідній через падіння фасаду постраждала жінка.На Водопровідній через падіння фасаду постраждала жінка. Фото: facebook.com/EMD103Odessa

Нагадаємо, 10 грудня в житловому будинку на Олександрівському проспекті обвалилася стеля у під'їзді. Внаслідок руйнування було заблоковано двері трьох квартир. На щастя, обійшлося без загиблих і постраждалих. Мешканцям будинку, які на момент обвалу перебували у квартирах, допомога не знадобилася.

Також ми писали про обвал чотириповерхового житлового будинку на вулиці Мечникова, 12, який стався вночі 16 листопада. Мешканці будинку повідомили, що причиною обвалу, ймовірно, стало будівництво багатоповерхівки на вулиці Мечникова, 12. У результаті забудовник ТОВ "Стікон", який зводить по сусідству новий житловий будинок із паркінгом, пообіцяв надати постраждалим від обвалу сім'ям нове житло.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах