В Одесі були чутні вибухи: що відомо зараз (оновлено)

В Одесі пролунали вибухи: що відомо зараз.

В Одесі пролунали вибухи: що відомо зараз. Фото: dumskaya.net

Події
23 вересня 2022 16:14

Сьогодні, 23 вересня, Одесі чули вибухи та звуки пострілів, а у небі видно дим. В області оголошено повітряну тривогу.

Після першого вибуху через п'ять хвилин, о 14.30, пролунала повітряна тривога. За попередніми даними, на Одещині працює протиповітряна оборона.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Місцеві Telegram-канали та ЗМІ пишуть, що у небі над Одесою літають безпілотники-камікадзе Shahed 136 іранського виробництва. Також повідомляється, що один із дронів нібито був збитий. Проте є й інформація про "прильоти".

Зазначимо, що офіційно коментарів із приводу сьогоднішнього обстрілу наразі немає.

"Одещина. Коли працює наше ППО, то звідкіля вражина – все одно. Дочекайтеся, товариство, офіційної інформації", –написав речник Одеської військової адміністрації Сергій Братчук.

Раніше ми повідомляли, що іранські дрони-камікадзе можуть загрожувати об'єктам на Одещині, як і на Миколаївщині, якщо їх запускати їх з окупованих українських територій.

Оновлено о 15:16:

У мережі повідомили, що під час повітряної тривоги в Одесі стався вибух на АЗС. Однак він не має відношення до воєнних дій. Інформацію підтвердили на Одещині.

Оновлено о 16:13:

У ОК "Південь" підтвердили, що Одесу атакували дронами-камікадзе із моря. Загинула одна громадянська людина. Два дрони зруйнували адміністративну будівлю у припортовій зоні, з пожежею борються рятувальні служби. Один "Шахид-136" збили над морем силами протиповітряної оборони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах