В Одесі частково відновили світло та дали воду, але транспорт не курсує (оновлено)

В Одесі частково відновили світло та дали воду, але транспорт не курсує.

В Одесі частково відновили світло та дали воду, але транспорт не курсує. Фото: vsim.ua

Події
24 листопада 2022 08:05

Станом на 7.15 24 листопада в Одесі відновили електроживлення об'єктів критичної інфраструктури. Про це повідомили у пресслужбі мерії.

Однак для зменшення навантаження на енергосистему громадський електротранспорт у першій половині дня не функціонуватиме.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

В Одесі потроху почали вмикати електрику вже після 21:00. Чекаємо на повне відновлення роботи енергосистеми протягом доби.

За словами голови Одеської ОВ Максима Марченка, не треба хвилюватися, що світло з'являтиметься і зникатиме – енергетикам необхідно стабілізувати роботу системи. Ми задіяли всі можливості для того, щоб повернути електроенергію в більш короткий термін. Ситуація важка, але з критична.

Глава ОВА також зазначив, що продовжують розгортатися Пункти незламності. Місця розміщення пунктів можна знайти на сайті.

Комунальні лікарні, дорослі та дитячі працюють у штатному режимі. Палива для генераторів, які живлять медустанови, достатньо.

Що з водою

Як повідомляє "Інфоксводоканал", відновили енергоживлення всіх насосних станцій, крім тих, які постачають водою Суворівський район та Слобідку. В інших районах міста та передмісті водопостачання поступово відновлюється з дотриманням необхідного технологічного процесу.

Якщо вода довго не з'являється, необхідно звернутися до балансоутримувача внутрішньобудинкових мереж (ЖКС, кооператив, ОСББ, компанія, що управляє) і уточнити наявність енергоживлення цієї станції. У разі відсутності водопостачання також просять звертатися до контакт-центру "Інфоксводоканалу" за телефонами 705-55-05, 068-905-55-05, 066-905-55-05, 093-17-00-155.

Оновлено:
|
Інфоксводоканал повідомляє, що наразі через відсутність електроенергії на деяких насосних станціях без води залишаються споживачі мікрорайону "Застава", Міжлимання. У Суворівському районі водопостачання відновлено.

Нагадаємо, що 2 3 листопада РФ атакувала Одеську область. Завдяки роботі наших підрозділів протиповітряної оборони більшість ракет вдалося збити.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах