В Одесі попрощалися із головним рятувальником регіону Вадимом Шулюком

В Одесі попрощалися із головним рятувальником регіону Вадимом Шулюком.

В Одесі попрощалися із головним рятувальником регіону Вадимом Шулюком. Фото: t.me/odesacityofficial

Події
19 сiчня 2023 12:48

Одеса попрощалася з Вадимом Шулюком – начальником головного управління ДСНС України в Одеській області, генерал-майором цивільного захисту, який пішов 17 січня на 57-му році життя. Про це повідомляє пресслужба міськради.

Головний рятувальник Одеського регіону помер після тривалої боротьби із хворобою.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Вадим Володимирович присвятив своє життя військовій службі та величній справі – порятунку людей. На жаль, він так рано нас покинув. Це велика втрата для нашого міста, мої найщиріші співчуття рідним Вадима Володимировича та всій родині рятувальників України", – сказав мер Геннадій Труханов..

Вадим Шулюк став керівником ГУ ДСНС Одеської області у грудні 2019 року, коли внаслідок пожежі в одеському коледжі, під час якої загинуло 16 людей, звільнили генерал-майора цивільного захисту Віктора Федорчака, а також його заступника Михайла Вовка.

В Одесі попрощалися із головним рятувальником регіону Вадимом Шулюком.В Одесі попрощалися із головним рятувальником регіону Вадимом Шулюком. Фото: t.me/odesacityofficial

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах