В Одесі винесли вирок збоченцю, який на Молдаванці налякав жінку

В Одесі ухвалили вирок збоченцю, який на Молдаванці злякав жінку.

В Одесі ухвалили вирок збоченцю, який на Молдаванці злякав жінку. Фото ілюстративне: depositphotos.com

Події
30 червня 2022 07:32

Малиновський район суд міста Одеси ухвалив вирок чоловікові, який займався самозадоволенням біля магазину. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на рішення суду.

Інцидент трапився 15 червня близько 11:22 біля магазину "Харчі" на вулиці Богдана Хмельницького, 36. Уродженець Балти, побачивши, що з магазину виходить покупниця, оголив свій статевий орган і почав робити непристойні дії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Побачивши це, жінка злякалася та викликала на місце представників поліції. Суд кваліфікував дії порушника за частиною першою статті 296 Кримінального кодексу України як хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку за мотивами явної неповаги до суспільства, яке супроводжується винятковим цинізмом.

Свою провину чоловік повністю визнав. У результаті суд за обопільною згодою сторін розглянув обвинувальний акт у спрощеному провадженні та засудив порушника громадського порядку до одного року умовного позбавлення волі.

Нагадаємо, тиждень тому прокурори Ізмаїльської окружної прокуратури направили до суду обвинувальний акт щодо 43-річного мешканця Ізмаїльського району Одеської області, якого підозрюють у розбещенні 13-річної доньки його співмешканки. Якщо вина фігуранта буде доведена, йому загрожує до восьми років позбавлення волі.

Також ми повідомляли про те, що Приморський районний суд ухвалив вирок водію трамвая, яка шість років тому на смерть збила 25-річного хлопця на Старосінній площі. Жінку визнали винною та засудили до трьох років позбавлення волі. Крім того, їй доведеться заплатити 300 тисяч компенсації родичам загиблого та понад десять тисяч за проведені експертизи.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах