В Одесі затримали двох колаборантів

Одеські патрульні відзвітували за добу.

Одеські патрульні відзвітували за добу. Фото: facebook.com/odesapolice

Події
20 сiчня 2023 11:16

Минулої доби, з 10 на 20 січня, в Одесі затримали двох можливих колаборантів. Про це повідомила речник Патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко.

Так, учора на одному із блокпостів міста патрульні затримали підозрілого чоловіка. При перевірці його телефону, знайшли виявлені різні листування та номери телефонів абонентів країни агресора.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

І ще одного підозрілого чоловіка затримали також у Приморському районі міста. Як з'ясувалося, він громадянин Російської Федерації та незаконно перетнув кордон Молдови з Україною. У всіх випадках затриманих передали до відповідних служб.

Також сталася ДТП із постраждалими. Вдень на вулиці Мачтовій водій авто Volkswagen наїхав на жінку, її відвезли до лікарні. На місці працювали слідчі.

Усього минулої доби патрульні поліцейські Одеси обробили 672 виклики. Правоохоронці перевірили 28 підозрілих осіб, доставили до відділення поліції 11 порушників комендантської години. Протягом вихідних патрульні виявили 25 водіїв, які керували автомобілем у стані алкогольного сп'яніння.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах