В Одеській області під час повітряної тривоги запустили феєрверк

В Одеській області під час повітряної тривоги запустили феєрверк.

В Одеській області під час повітряної тривоги запустили феєрверк. Фото: скриншот відео телеграм-паблік "Одесса как она есть"

Події
19 червня 2022 15:30

Увечері 18 червня під час повітряної тривоги невідомі запустили салют у селі Крижанівка Одеської області. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на очевидців.

Відео із запуском феєрверка опублікували місцеві паблики.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: телеграм-паблік "Одеса як вона є"

Незабаром після цих публікацій інцидент прокоментував речник Оперативного штабу Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук. Він заявив, що за "жартівниками" вже виїхали, а також попередив, що таких порушників жорстоко каратимуть, згідно з чинним законодавством. "Чекайте на гостей з поліції, а поліції – щира подяка", – підсумував представник ОВА.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Нагадаємо, що подібний інцидент трапився в Одесі увечері 2 червня у Приморському районі на вулиці Адмірала Лазарєва. Незабаром після запуску феєрверка "жартівника" затримали. Як повідомили патрульні поліцейські, затриманий пояснив свій вчинок тим, що хотів привітати із Днем народження малолітнього сина своєї подруги.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах