Вечірній обстріл та удари по Зміїному: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Вечірній обстріл та удари по Зміїному: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Вечірній обстріл та удари по Зміїному: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
03 липня 2022 08:46

Ніч із 2 на 3 липня в Одесі та Одеській області пройшла під сигнали повітряної тривоги. Ворог продовжує загрожувати нашому регіону ракетними ударами. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

Пізно ввечері ворог із винищувача Су-30 знову випустив ракету Х-31 по Білгород-Дністровському району, яка влучила в господарчу будівлю прибережної бази відпочинку. Значних руйнувань та загорянь не виникло. Загиблих та постраждалих немає.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Сергій Братчук вкотре закликав одеситів не ходити купатися у море, не ходити на пляжі та чорноморське узбережжя. Він зазначив, що напередодні дві людини знехтували цими правилами. Один із них загинув, підірвавшись на невідомому предметі просто у воді.

Відео: facebook.com/sergey.bratchuk

Також представник Одеської ОВА привітав Військово-морські Сили Збройних Сил України з професійним святом. Він побажав військовим морякам, щоб дух острова Змієбаївка завжди допомагав їм на суходолі і, звичайно ж, насамперед у морі. "Нехай кожен "Василь Бех" стає "бахом", а Москва палає", – підсумував Братчук.

Як повідомили в Оперативному командуванні "Південь", "продовжуючи демонстрацію "доброї волі" ворожі бомбардувальники Су-24 під прикриттям винищувача Су-30 завдали двох бомбових ударів по острову Зміїний".

Відео: facebook.com/okPivden

У нічному зверненні за підсумками 2 липня полковник Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров повідомив, що в корабельному угрупуванні ворожого флоту відбулися кількісно-якісні зміни: тепер на варті три носії крилатих ракет з 24 ракетами і два великі десантні кораблі. Проте в ранковому зведенні Генштабу ЗСУ значиться, що станом на 06:00 3 липня "у готовності до застосування ракетного озброєння в акваторії Чорного моря перебувають два носії крилатих ракет морського базування типу "Калібр". Вочевидь, за ніч угрупування ворожих кораблів знову переформатувалося.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах