Виїзд одеських моряків за кордон досі неможливий: в ОВА звернуться до Генштабу

Виїзд одеських моряків зарубіжних країн досі неможливий: в ОВА звернуться до Генштабу.

Виїзд одеських моряків зарубіжних країн досі неможливий: в ОВА звернуться до Генштабу. Фото: ocsp.com.ua

Події
18 жовтня 2022 09:56

Територіальні центри комплектування та соціальної підтримки на Одещині досі не можуть оформлювати дозволи на виїзд моряків. Про це повідомляє пресслужба Одеської ОВА.

За результатами наради в Одеській ОВА ухвалили рішення вкотре звернутися до Генерального штабу ЗСУ з наданням пропозицій до проекту алгоритму оформлення дозволу для пред'явлення на державному кордоні громадянами України, які прямують до роботи на морських судах та проханням прискорити його прийняття.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо , 10 жовтня вони зібралися біля пам'ятника Шевченку в Одесі на мітинг. Адже вже більше місяця минуло з моменту прийняття Правил перетину державного кордону громадянами України, що дає змогу виїзд деяким групам моряків за кордон у період військового стану. Проте морякам досі не вдається отримати дозвільних документів через бюрократію.

Як повідомляє голова Українського об'єднання моряків (USU) Крістіна Король, причина у відсутності необхідних розпоряджень військкоматам.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах