Війна на Одещині: окупанти вивозять тіла зі Зміїного, а на кордонах ПМР посилили контроль

Війна на Одещині: окупанти вивозять тіла зі Зміїного, а на кордонах ПМР посилили контроль.

Війна на Одещині: окупанти вивозять тіла зі Зміїного, а на кордонах ПМР посилили контроль. Фото: flot2017.com

Події
14 травня 2022 16:37

Сьогодні, 14 травня, на Одещині певний затишок. Але в Придністров'ї посилили контроль, а на Зміїному намагаються влаштуватися окупанти. Про це повідомляє Vgorode.

Як повідомили у Головному управлінні розвідки, із 40 окупантів, які були відправлені на Зміїний, живими повернулися вісім. В окупованому Севастополі місцеві шпиталі переповнені пораненими російськими військовими. Водночас, окупантам вдалося вивезти з острова 10 тіл. Усі вони – військовослужбовці частини спецзв'язку збройних сил РФ, що дислокується в окупованому Севастополі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Офіцер Оперативного командування "Південь" Владислав Назаров підтвердив, що війська РФ намагаються посилити свої позиції на острові Зміїний та перекинули туди комплекси ППО.

А в районах, що прилягають до державного кордону, зокрема з ПМР, військові посилили контроль. Так, біля зони транзитного прямування на територію Молдови правоохоронці проводять додаткові фільтраційні заходи", - сказав Назаров. Військові просять ставитись до посилених заходів безпеки з розумінням та враховувати інтенсивність проходження на пропускних пунктах.

В акваторії Чорного моря залишаються кораблі та один підводний човен загарбників. На кораблях РФ сумарно щонайменше 30 крилатих ракет.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах