Війна в особах: справжній лицар з Одеської області вступив до ЗСУ

Війна в особах: справжній лицар із Одеської області вступив до ЗСУ.

Війна в особах: справжній лицар із Одеської області вступив до ЗСУ. Фото: facebook.com/MaritimeGuardStateBorderService

Події
20 жовтня 2022 08:39

До повномасштабного вторгнення Сергій Олійник брав участь та організовував лицарські фестивалі на Одещині, а потім добровільно вступив до ЗСУ та потрапив до Морської охорони. Історію лицаря розповіли у Держприкордонслужбі.

Так, до служби Сергій захоплювався історичною реконструкцією та постановковим боєм. Разом із клубом "Доблесть" чоловік брав участь у всеукраїнських та міжнародних середньовічних турнірах, а також організовував фестивалі на Одещині. Довгий час Сергій був учасником театральної студії "Вогні рампи", зіграв у багатьох спектаклях-постановках: "Острів скарбів", "Бременські музики", "Пітер Пен" та багатьох інших.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

«З початком війни більшість учасників лицарського руху України стали до лав різних військових формувань для захисту нашої Батьківщини. Незважаючи на те, що середньовічні часи давно минули, лицарський кодекс не втратив своєї актуальності… Як писав Іван Франко: "Україна чекає на своїх лицарів духу"», – зазначає Сергій Олійник.



Усі фото: facebook.com/MaritimeGuardStateBorderService

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах