Військових, які насильно затримали чоловіка на Привозі, притягнули до відповідальності

Військових, які затримали чоловіка на Привозі, притягли до відповідальності.

Військових, які затримали чоловіка на Привозі, притягли до відповідальності. На фото скригшот із відео

Події
14 лютого 2023 17:22

Військових, які сьогодні насильно затримали чоловіка на Привозі, покарають. Некоректна поведінка військовослужбовців засудила командування. Про це повідомляє пресслужба Оперативного командування "Південь".

Керівників обласного та районного ТЦК та СП притягнуть до дисциплінарної відповідальності.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"За фактом конфліктної ситуації, що сталася 14 лютого 2023 року під час роботи групи військовослужбовців одного з ТЦК та СП з оповіщення громадян, які підлягають мобілізації, у громадському місці, військовою службою правопорядку проводиться службове розслідування за фактом перевищення службових повноважень", – йдеться у повідомленні..

З особовим складом, який залучали до заходів оповіщення, проводять додаткові роз'яснювальні заняття та тренінги із залученням юристів та психологів.

У той же час військові нагадали, що заходи мобілізації – це не особиста забаганка співробітників ТЦК та СП. Це загальнодержавні заходи, які мають сформувати резерв Сил оборони. У зв'язку з чим кожен громадянин, згідно із законодавством підлягає мобілізації, має виконати свій конституційний обов'язок: прибути до ТЦК та СП за місцем реєстрації, або до найближчого РТЦК та СП, якщо змінено місце проживання, для уточнення своїх особистих даних, за необхідності пройти медичний огляд, повідомити про наявні підстави отримання відстрочки.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах