Власники та відвідувачі нічного клубу в Одесі пожертвували гроші на ЗСУ

Власники та відвідувачі нічного клубу в Одесі пожертвували гроші на ЗСУ.

Власники та відвідувачі нічного клубу в Одесі пожертвували гроші на ЗСУ. Фото: web-translations.com

Події
05 вересня 2022 13:20

Вечірка у нічному клубі Одеси М1 закінчилася для його відвідувачів та персоналу пожертвуваннями грошей на ЗСУ. Про це заявив речник Одеської військово-цивільної адміністрації Сергій Братчук.

Так, йдеться про нічний клуб готелю на Ланжероні. Він працював, незважаючи на комендантську годину. Щоб вибачитися, клуб фінансового допоміг підрозділам ЗСУ.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

"Хочу відзначити ще раз. Жодної толерантності до порушників комендантської години хто б це не був або правил поведінки в роботі даних клубів – не буде. Єдине, що закликаю всіх. Якщо ви бажаєте і я цілком розумію ваше бажання надати відповідну фінансову допомогу різним підрозділам ЗСУ, це можна зробити звичайним, а не в такий неординарний спосіб", – повідомив Братчук.

Раніше ми повідомляли, що ще один із нічних клубів в Одесі потрапив на роботу під час комендантської години. Попередньо йдеться про підвальний заклад на вулиці Катерининській. Адміністрація клубу в ніч з 2 на 3 вересня зачинила двері та залишила працювати заклад. Не відкривали співробітникам поліції та муніципальної варти. При цьому у клубі залишалося 30 відвідувачів у стані алкогольного та наркотичного сп'яніння. В результаті правоохоронцям довелося виламувати двері, щоб припинити роботу закладу.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах