Вночі ворог атакував Одеську область трьома ракетами

Вночі ворог атакував Одеську область трьома ракетами.

Вночі ворог атакував Одеську область трьома ракетами. Фото ілюстративне: pravda.com.ua

Події
29 червня 2022 15:58

У ніч з 28 на 29 червня російські війська випустили на Одещині дві ракети "Онікс" і ракету Х-59, що потрапила в берегову смугу. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на Оперативне Командування "Південь".

Ракети "Онікс", випущені береговим ракетним комплексом "Бастіон" із території тимчасово окупованого Криму, ліквідували над морем українські сили протиповітряної оборони.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Ракету Х-59 випустив штурмовик із акваторії Чорного моря. Вона по гирлу Дунаю потрапила до берегової смуги.

У Чорному морі триває операція на острові Зміїному. Вороже корабельне угруповання після шторму поповнилося одним військово-десантним кораблем, окупанти продовжують загрожувати застосуванням понад півтора десятка крилатих ракет.

"Характерні обстріли узбережжя, післяштормова ймовірність принесення до берега морських мін та усвідомлення, що ворожа активність на південному напрямку відчайдушно нарощується є промовистим підтвердженням, що пляжний відпочинок зараз не вчасний, що узбережжя – це зона небезпеки", - сказано в повідомленні..

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах