Ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі: скільки зараз ракетоносців у бойовій готовності

Ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі: скільки зараз ракетоносців у бойовій готовності.

Ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі: скільки зараз ракетоносців у бойовій готовності. Фото: facebook.com/okPivden

Події
15 сiчня 2023 17:03

Удень 15 січня ворог збільшив корабельне угруповання в Чорному морі до 16 одиниць, серед яких шість ракетоносіїв, зокрема один підводний. Про це повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь".

Кількість "Калібрів" на ракетоносцях може сягати 44 одиниць, але з урахуванням ракет, витрачених напередодні, зараз їх близько трьох десятків.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

"Сигнали повітряної тривоги ігнорувати не можна! Будьте пильні та свідомі!" – закликають громадян військові.

Раніше начальниця Об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталя Гуменюк повідомила, що 14 січня росіяни випустили половину із 36 ракет, які перебувають на борту п'яти ракетоносців у Чорному морі. Також вона підкреслила, що ракетоносії із запасом "Калібрів", що залишилися, як і раніше знаходяться в бойовій готовності.

Нагадаємо, 14 січня під час масованого ракетного удару одна з ракет влучила в об'єкт критичної інфраструктури Одеської області. На щастя, ніхто з людей не загинув і не постраждав.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах