Ворог знову атакував Одесу іранськими дронами-камікадзе: чотири БПЛА збили над морем сили ППО

Ворог знову атакував Одесу дронами: чотири БПЛА збили над морем сили ППО.

Ворог знову атакував Одесу дронами: чотири БПЛА збили над морем сили ППО. Скріншот відео t.me/Bratchuk_Sergey

Події
23 вересня 2022 20:21

Під час повітряної тривоги, яка тривала в Одесі та Одеській області з 17:21 до 18:35, ворог намагався повторно атакувати Одесу дронами-камікадзе. Як повідомили у пресслужбі Оперативного командування "Південь", з 17:00 до 18:00 сили протиповітряної оборони знищили над морем чотири Shahed-136 іранського виробництва.

Також під час цієї повітряної тривоги сили та засоби протиповітряної оборони повітряного командування "Південь" збили російський штурмовик Су-25.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Чергову ворожу атаку на наше місто вже прокоментував у своєму вечірньому зверненні Максим Марченко.

Відео: facebook.com/oda.odesa

"Такі дрони агресор все частіше почав використовувати і в сусідніх областях, тому під час тривоги прошу знаходитися в укритті, а не стояти на вулиці та дивитися, куди він летить. Ці дрони можуть вибухнути в будь-який момент і нанести суттєве пошкодження на великому радіусі. Також прошу не обговорювати та не висвітлювати роботу наших підрозділів протиповітряної оборони", – сказав начальник Одеської ОВА.

Як повідомили у пресслужбі Командування Повітряних Сил ЗСУ, 23 вересня, у другій половині дня, на східному та південному напрямках наші зенітні ракетні підрозділи знищили шість дронів-камікадзе. Окрім безпілотників, збитих над нашим регіоном, ЗСУ знищили ворожі БПЛА над Дніпропетровською областю.

Нагадаємо, вдень 23 вересня російські окупанти атакували Одесу дронами-камікадзе з моря. Одна цивільна людина загинула, ще одна – поранена. Два дрони зруйнували адміністративну будівлю у припортовій зоні, з пожежею борються рятувальні служби. Один Shahed-136 збили над морем сили протиповітряної оборони.

Загалом за день над Одесою збили п'ять ворожих дронів-камікадзе.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах