Вранці одесити чули вибух: ворог завдав ракетного удару по інфраструктурному об'єкту (оновлено)

Вранці одесити чули вибух: ворог завдав ракетного удару по інфраструктурному об'єкту.

Вранці одесити чули вибух: ворог завдав ракетного удару по інфраструктурному об'єкту. Фото:volyninfa.com.ua

Події
17 листопада 2022 09:27

Ніч із 16 на 17 листопада в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів.

Вранці близько 06:30 в Одесі пролунав вибух. При цьому повітряну тривогу оголосили лише о 07:23.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомив начальник Одеської ОВА Максим Марченко, противник завдав ракетного удару по інфраструктурному об'єкту в нашій області. Також очільник ОВА попередив, що загроза масованого ракетного удару є по всій території України, і закликав жителів області і міста залишатися в укриттях до відбою повітряної тривоги.

ОНОВЛЕНО: Начальник Одеської районної військової адміністрації Юрій Крук уточнив, що сьогодні ворог вкотре провів масовану атаку на території Одеського регіону і України в цілому. О 06:44 стався вибух на території об'єкта інфраструктури. За попередньою інформацією, противник атакував нашу область крилатими ракетами. Наразі на місці події працюють співробітники ДСНС і поліція. Вже відомо про трьох постраждалих.

Спікер Одеської ОВА Сергій Братчук подякував усім за витримку, пов'язану із ситуацією на енергетичному фронті. Він зазначив, що тривала відсутність електроенергії – це, звісно, дискомфортно, заважає роботі, але в жодному разі не може підірвати нашу впевненість у швидкій Перемозі. У багатьох одеситів досі немає світла, але енергетики роблять усе можливе для того, щоб стабілізувати енергосистему. Також є перебої з інтернетом.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

За даними Оперативного командування "Південь", із роздмухуванням штормової погоди корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі зменшилося до семи кораблів, серед яких один підводний ракетоносій. Це означає, що в першому спорядженні зараз перебувають чотири "Калібри", але цілком можливий вихід додаткових одиниць на позиції нанесення ударів.

Військові закликають громадян враховувати всі загрози і ризики, які несе із собою бойова обстановка в регіоні, не наражати себе на небезпеку, бути пильними та мудрими, не ігнорувати сигнали повітряної тривоги, а також не довіряти фейкам і сумнівній інформації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах