За 8000 доларів: двоє чоловіків із Одеської області намагалися вивезти ухилістів за кордон

Від 8000 доларів: двоє чоловіків з Одещини намагалися вивезти ухилістів за кордон.

Від 8000 доларів: двоє чоловіків з Одещини намагалися вивезти ухилістів за кордон. Фото: facebook.com/mykprok

Події
05 вересня 2022 18:49

Двоє чоловіків із Одеської області намагалися вивезти військовозобов'язаних громадян України до Молдови. Про це повідомили у Миколаївській обласній прокуратурі та в Ізмаїльському прикордонному загоні.

Так, одного чоловіка затримали, коли він рухався у бік міжнародної перепустки "Кучурган". За даними слідства, група людей налагодила схему, за якою за допомогою Telegram військовозобов'язаним за гроші пропонували виїхати з України через пункти пропуску з Республікою Молдова. Підозрюваний вивозив чоловіків призовного віку з країни машиною. Поліцейські затримали його та ще двох українських громадян, коли вони рухалися у напрямку міжнародної перепустки "Кучурган". Пасажири мали із собою чотири тисячі доларів. Гроші чоловікові мали передати після перетину кордону обумовленій людині. Чоловіку оголосили підозру. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу. Встановлюється причетність до злочину інших людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Тим часом поблизу державного кордону на Одещині затримали чоловіка, який також намагався незаконно переправити через кордон до Молдови двох військовозобов'язаних. Перехопили легковик BMW біля села Виноградівка Болградського району. Затримані "ухилісти" розповіли прикордонникам, що заплатили чоловікові за переправу вісім тисяч доларів. Чоловіку можуть оголосити про підозру за статтею 332 ККУ. Але військовозобов'язаних, які намагалися незаконно перетнути кордон, притягли до адміністративної відповідальності.

Усі фото: facebook.com/mykprok та facebook.com/Izmpz

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах