Загроза ракетних атак та мінна небезпека: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Загроза ракетних атак та мінна небезпека: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Загроза ракетних атак та мінна небезпека: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/poberejye.odessa

Події
15 серпня 2022 08:00

Ніч із 14 на 15 серпня в Одесі та Одеській області пройшла без тривог та без обстрілів. Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

У регіоні постійно продовжується контрдиверсійна операція, про результати якої періодично повідомляють населенню. Щодо деяких осіб продовжуються слідчо-оперативні дії.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

На даний момент ймовірність ракетних ударів залишається дуже високою, оскільки ворог тримає в готовності два носії ракет оперативно-тактичного рівня морського базування типу "Калібр". Також у Чорному морі є великий десантний корабель. Угруповання Чорноморського флоту РФ знаходиться вздовж узбережжя тимчасово окупованого Криму.

Також Братчук нагадав про небезпеку купання в морі, заборону на відвідування пляжів та узбережжя.

"Напередодні знову сталася трагедія, і ми з вами вкотре про це говоримо. Не думайте, що ви безсмертні. Ви не безсмертні. Бережіть себе і своїх рідних та близьких!" – закликав представник Одеської ОВА громадян.

Нагадаємо, вчора вдень на одному з пляжів Одеської області, у Білгород-Дністровському районі, від підриву на невідомому вибуховому пристрої у прибережних водах двоє людей загинули, а ще один відпочивальник отримав поранення.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах