ЗМІ повідомляють про десятки вибухів та пожежу на острові Зміїний

ЗМІ повідомляють про десятки вибухів та пожежу на острові Зміїний.

ЗМІ повідомляють про десятки вибухів та пожежу на острові Зміїний. Фото: stopcor.org

Події
20 червня 2022 11:41

Жителі Кілійської громади на Одещині повідомляють про вибухи в районі острова Зміїний. А низка ЗМІ стверджує, що на острові пожежа та десятки вибухів. Проте офіційної інформації з цього приводу наразі немає. Про це повідомляє Vgorode.

Спочатку про те. що на острові Зміїний у Чорному морі в ніч на понеділок, 20 червня, прогриміли десятки вибухів та спалахнула пожежа, написало видання "Думська" з посиланням на джерела. За їхніми даними, вибухи було чутно, починаючи з 4:30 ранку. У бік острова летіли ракети. Згодом це повідомлення почали публікувати решта регіональних видань.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Згадав острів Зміїний у своєму ранковому повідомленні і речник Одеської обласної військової адміністрації Сергій Братчук, проте поки що без конкретики.

Пізніше Братчук уточнив, що ситуація на Одещині повністю контролюється і закликав не заважати ЗС України виконувати бойові завдання.

"Не заважаємо ЗСУ робити їхню роботу. Ситуація в області та регіоні повністю контрольована та спокійна. Наші Сили оборони продовжують виконувати заходи щодо бойової підготовки", - зазначив Братчук у відеозверненні.

При цьому представник ОВА закликав дотримуватися інформаційної гігієни: "Спокійно, чекаємо на інформацію, дай Боже, вона буде позитивна, я в цьому навіть не сумніваюся".

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах