Зміни у складі флоту РФ та питання одеситів до Залужного: як минула ніч в Одесі та області сьогодні

Зміни у складі флоту РФ та питання одеситів до Залужного: як минула ніч в Одесі та області сьогодні.

Зміни у складі флоту РФ та питання одеситів до Залужного: як минула ніч в Одесі та області сьогодні. Фото: facebook.com/28brigade

Події
30 липня 2022 08:09

Ніч в Одесі та Одеській області пройшла без сигналів повітряної тривоги та без обстрілів. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на речника Одеської ОВА Сергія Братчука.

Сили оборони продовжують виконувати бойові завдання та проводять заходи щодо бойової підготовки як вдень, так і вночі.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Відео: t.me/Bratchuk_Sergey

Також Сергій Братчук повідомив, що одесити просять передати питання Головнокомандувачу Збройних Сил України генералу Валерію Залужному.

"Пан, Головнокомандувач, пане Залужний, а чи не могли б Збройні Сили України бити по ворожих об'єктах лише вдень? Одесити хочуть, щоб одразу було все видно, і наперед дякують за відповідь. Якщо це неможливо, то бийте ворога, коли вам заманеться. Ми потерпимо", – озвучив прохання одеситів представник ОВА.

За даними Оперативного командування "Південь", корабельне угруповання ворожого флоту, яке маневрує вздовж кримського узбережжя в ракетно безпечних районах, зменшилося до шести одиниць. Частину кораблів перемістили до Новоросійська, а в готовності до дій перебувають два ракетних і два великих десантних кораблі.

Відео: facebook.com/okPivden

Загроза ракетних ударів залишається актуальною як з моря, так і з неба та тимчасово окупованих територій.

Військові вкотре закликають одеситів не наражати себе на небезпеку, пам'ятати про попередження та заборони, спрямовані на збереження життів мирного населення, дотримуватися норм і обмежень комендантської години, а також не піддаватися на інформаційні провокації ворожих сил.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах