Знищували вибухівки і рятували кота: як минула доба в одеських рятувальників

Знищували вибухівки і рятували кота: як минула доба в одеських рятувальників.

Знищували вибухівки і рятували кота: як минула доба в одеських рятувальників. Фото: facebook.com/DSNSODE

Події
14 сiчня 2023 11:12

За добу, з 13 по 14 січня, в Одеському регіоні гасили десять пожеж, сім із яких спалахнули в нашому місті. Про це повідомили у пресслужбі Головного управління ДСНС в Одеській області.

Надзвичайних ситуацій протягом минулої доби в нашому регіоні не було. На ліквідацію наслідків вибухів та обстрілів підрозділи ДСНС не залучалися.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Протягом доби рятувальники двічі надавали допомогу населенню. Так, 13 січня до Служби порятунку надійшло повідомлення про те, що у місті Подільськ, на вулиці Осипенко, потребує допомоги кошеня, яке піднялося на дерево, але побоялося злізти назад. На допомогу пухнастику прийшли небайдужі рятувальники. За допомогою триколінної драбини вони зняли бешкетника з дерева і передали до рук щасливої власниці.

У Подільську рятувальники зняли з дерева кота.У Подільську рятувальники зняли з дерева кота. Фото: facebook.com/DSNSODE

Також рятувальники виїжджали до Чорноморська. Там вони відчинили двері квартири на проспекті Миру, 82-річна господиня якої потребувала медичної допомоги.

Не обійшлося й без вибухонебезпечних предметів часів Другої світової війни. У Подільську, на вулиці Портова, представники ДСНС знищили дві протитанкові міни ТМ-62 П, а за межами села Знам'янка Березівського району виявили артснаряд 82-міліметрового калібру. Вилучення і знищення небезпечної знахідки групою піротехнічних робіт заплановано на сьогодні.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах