Одесит узяв бронзу на чемпіонаті світу з дзюдо серед кадетів

Одесит узяв бронзу на чемпіонаті світу з дзюдо серед кадетів.

Одесит узяв бронзу на чемпіонаті світу з дзюдо серед кадетів. Фото: noc-odessa.org.ua

Спорт
01 вересня 2022 16:30

17-річний одесит Ігор Цуркан став бронзовим призером чемпіонату світу серед кадетів (U-18) з дзюдо, який відбувся у столиці Боснії та Герцеговини – Сараєво. Про це повідомила пресслужба Федерації дзюдо України.

Так, Ігор виборов бронзову медаль у категорії "до 81 кг". Протягом сезону він виграв три етапи Кубка Європи: у Загребі 12 березня, Теплиці 9 квітня та Бухаресті 7 травня.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Потім він підтвердив свій клас і на чемпіонаті Європи серед кадетів, завоював дві золоті медалі – в особистому та командному турнірах.

Одесит узяв бронзу на чемпіонаті світу з дзюдо серед кадетів.Одесит узяв бронзу на чемпіонаті світу з дзюдо серед кадетів. Фото: noc-odessa.org.ua

Раніше ми повідомляли, що одеський спортсмен Григорій Ільчишин посів друге місце на чемпіонаті світу зі скелелазіння серед молоді, що відбувся з 22 по 31 серпня 2022 року у місті американському місті Даллас. У змаганнях взяли участь понад 650 спортсменів із 38 країн світу.

За результатами змагань одесит Григорій Ільчишин виборов срібну медаль, виконавши норму майстра спорту міжнародного класу України.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах