Одеситка стала бронзовим призером Кубка світу з бодібілдингу

Одеситка стала бронзовою призеркою Кубка світу з бодібілдингу - фото

Одеситка стала бронзовою призеркою Кубка світу з бодібілдингу - фото

Спорт
07 листопада 2022 14:20

Одеситка Дар'я Братикова стала бронзовим призером Кубка світу з бодібілдингу. Про це повідомили у Національній Федерації бодібілдингу України.

Так, спортсменка здобула третє місце на Кубку світу IFBB серед жінок, в іспанському місті Санта-Сусанна. Вона здобула перемогу ростової категорії до 160 сантиметрів.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Одеситка стала бронзовим призером Кубка світу з бодібілдингу.Одеситка стала бронзовим призером Кубка світу з бодібілдингу. Фото: facebook.com/FEDERATION.BODYBUILDING.UA

Нагадаємо, що Одеський дзюдоїст Ігор Цуркан переміг на Кубку Європи серед кадетів. Так, у словенському Копері відбувся Кубок Європи серед кадетів. Збірну команду України на цих змаганнях представляли дев'ятьох спортсменів, серед яких і одесит Ігор Цуркан.

Раніше ми повідомляли про те. що два спортсмени з Одеської області здобули медалі. Так, Едуард Резнік став срібним призером турніру серії Beach Pro Tour Challenge з пляжного волейболу в Дубаї, а спортсменка Одеської обласної федерації карате Поліна Марченко стала бронзовим призером чемпіонату світу серед юніорів, який триває у Туреччині.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах