Одеські спортсмени вибороли шість медалей

Одеські спортсмени вибороли шість медалей.

Одеські спортсмени вибороли шість медалей. Фото: facebook.com/odessa.gov

Спорт
21 лютого 2023 10:30

Спортсмени Одеської області за тиждень вибороли нагороди на міжнародних та всеукраїнських змаганнях зі стрибків на батуті, синхронному плаванні та легкій атлетиці. Про це повідомили у прес-службі управління фізичної культури та спорту Одеської ОДА.

Так, одеська спортсменка Катерина Кулешова разом зі Світланою Мальковою з Миколаївщини здобули "срібло" на етапі Кубка світу зі стрибків на батуті у столиці Азербайджану.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Спортсменка з Одеської області Владислава Кочерба з Одеської області виборола "срібло" у технічній та "бронзу" у довільній програмі у змаганнях соло на чемпіонаті України з синхронного плавання.

Три медалі на чемпіонаті України з легкої атлетики здобули спортсмени з Одеської області. Золота медаль у Владислава Шепелєва за потрійний стрибок "Бронзу" завоювали Микита Стаднюк за стрибки в довжину та Володимир Кілко за біг на 60 м із бар'єрами.

Також перемогу здобули одеські баскетбольні команди. Гравці "БІПИ-Збірна Одеської області" у чоловічій Суперлізі з баскетболу виграли двічі. У жіночій Суперлізі баскетболістки Одеської області з БК "Інтерхім-СДЮСШОР ім. Литвака" також здобули дві перемоги

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах