На селищі Котовського мітингувальники перекрили дорогу

На селищі Котовського мітингувальники перекрили дорогу.

На селищі Котовського мітингувальники перекрили дорогу. Фото: Vgorode

Транспорт та інфраструктура
07 лютого 2022 17:20

Сьогодні, 7 лютого, мешканці вулиці Академіка Сахарова на селищі Котовського в Одесі перекрили дорогу. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на місцевих жителів.

Так, у будинках одеситів немає світла. Йдеться про висотки на вулиці Академіка Сахарова, 34 та 36. Одесити безперервно ходять по "зебрі".

Не забудьте подписаться на канал Vgorode.ua в Telegram.

Як виявилося, ДТЕК відключив їхні будинки від електропостачання через борги по опаленню.

Оновлено:

Людям дали світло, акція закінчилася. Тим часом у ДТЕК прокоментували інцидент.

Коментар ДТЕК.Коментар ДТЕК. Cкрін із сайту dtek-oem.com.ua


Заявку на відключення подав постачальник електроенергії "Одеська обласна енергопостачальна компанія" (ООЕК), пояснив його необхідність заборгованістю, яка існує у мешканців будинку.

Проблеми з електропостачанням "Смарагдового міста" існують з моменту здачі будинків в експлуатацію: забудовник не організував нормальне підключення будинку до електромереж, у зв'язку з чим будинки забезпечувалися тимчасовим кабелем, прокладеним ще на етапі будмайданчика. Оплачують електроенергію мешканці житлового комплексу за промисловими тарифами.

Зазначимо, що будинок по вулиці Сахарова, 34, збудований у 2008 році, не газифікований. У будинку 155 квартир, в яких проживає багато маленьких дітей, людей похилого віку. При відключенні світла мешканці не можуть обігрітися та приготувати дітям їжу. Вода на верхні поверхи надходить за допомогою електронасосів.

Раніше ми повідомляли, що 27 січня перед Одеською міськрадою відбулася акція протесту проти високих тарифів на електроенергію. На мітинг вийшли мешканці будинків на вулиці Малиновського 16Б та 53А. Їм доводиться платити за електрику за величезним тарифом 5,60 гривень за 1 кіловат замість 1,68 гривень. Причиною цього є те, що їхні будинки ніяк не можуть підключити до мереж підприємства "Одеські електромережі".

Нагадаємо, що сьогодні під стінами Одеської державної обладміністрації відбувся мітинг підприємців, які виступають проти обов'язкового використання касових апаратів.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах