У Держприкордонслужбі розповіли про особливості посилення режиму на кордоні з Молдовою

У Держприкордонслужбі розповіли про особливості посилення режиму на кордоні із Молдовою.

У Держприкордонслужбі розповіли про особливості посилення режиму на кордоні із Молдовою. Фото: dpsu.gov.ua

Транспорт та інфраструктура
21 травня 2022 18:42

Державна прикордонна служба роз'яснила ситуацію щодо посилення режиму на кордоні Одеської області з Молдовою. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на пресслужбу ДПСУ.

Так, траса Одеса-Рені залишається відкритою для транзитного проїзду в обидві сторони для всіх. Проте тепер прикордонники ретельніше перевірятимуть цілі поїздки. На контрольних пунктах у Маяках та Зручному прикордонники мають право додатково перевірити наміри мандрівників, у тому числі на транзитній ділянці. Якщо ви маєте підтвердження мети свого прямування (службова діяльність, прямування до місця проживання та реєстрації, квитки для подальшого руху, інше) та під час опитування у прикордонника не виникає підозр, то проблем із перетином не буде.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Автобуси через Паланку теж їздитимуть у звичайному режимі.

У ОК "Південь" зазначили, що обмеження спрямовані на посилення контролю за прикордонним режимом, запроваджені у рамках військового стану з метою забезпечення надійної охорони державного кордону. Але на життя законослухняних громадян вони не вплинуть.

Нагадаємо, що з 08:00 23 травня запроваджують додаткові обмеження на прикордонних територіях в Одеському, Білгород-Дністровському та Болградському районах нашої області.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах