У Приморському районі облаштували ще одну велодоріжку

У Приморському районі облаштували ще одну велодоріжку.

У Приморському районі облаштували ще одну велодоріжку. Фото: facebook.com/ku.smep.omr

Транспорт та інфраструктура
26 грудня 2022 16:06

Від вулиці Середньофонтанської до Сегедської в Одесі з'явилася велодоріжка. Також там поновили дорожню розмітку. Про це повідомили комунальне управління "СМЕП".

"Нашою командою виконані роботи з оновлення дорожньої розмітки на проспекті Гагаріна від Середньофонтанської площі до Сегедської вулиці. Окрім оновлення розмітки, ми тут також облаштували велодоріжку. Таким чином, у нас ще одна завершена велолокація", – йдеться у повідомленні комунальників.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що на Одещині ремонтують мости на двох трасах державного значення. Так, на автомобільній дорозі М-15 Одеса – Рені (на місто Бухарест), внаслідок ДТП пошкоджено міст поблизу села Новокам'янка Ізмаїльського району. Наразі ремонтники відновлюють повноцінний проїзд.

Також за дорученням начальника Одеської ОВ Максима Марченка на автодорозі М-15 Одеса – Рені відремонтували залізничний переїзд. Через блокаду повноцінної роботи портів Великої Одеси щодо експорту та імпорту інших вантажів, крім передбачених "Зерновою Ініціативою", логістичні потоки на території Одеської області змінилися. Зараз найбільший трафік йде автомобільною дорогою М-15 Одеса Рені (на Бухарест).

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах