Через відкриття McDonald's в Одесі утворилися черги з авто

Через відкриття McDonald's в Одесі з'явилися черги з авто.

Через відкриття McDonald's в Одесі з'явилися черги з авто. Фото: очевидців

Транспорт та інфраструктура
28 березня 2023 13:34

У вівторок, 28 березня, через відкриття ресторанів мережі харчування McDonald's, в Одесі утворилися черги з автомобілів біля "Макдрайву". І це сильно заважає дорожньому руху в районі Привокзальної та на П'ятій станції Великого Фонтану.

При цьому особливо ажіотажу всередині самих закладів, що очікувалося, так і немає. 

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Як повідомила прес-служба компанії, ресторани запрацювали за адресами: вулиця Пантелеймонівська, 17, вулиця Дерибасівська, 23/1, майдан Незалежності, 1, вулиця Черняховського, 1-б та вулиця Краснова, 14а. Саме там і спостерігаються "корки".

Нагадаємо, що в ресторанах діють розширені правила безпеки, згідно з якими у разі оголошення повітряної тривоги команда швидко завершує всі процеси та закриває заклад, щоб усі могли пройти в укриття.

Водночас, компанія передбачає підвищений попит у перші дні після відкриття закладів в Одесі. Тому спочатку зали працюватимуть на обмежену кількість відвідувачів, щоб уникнути скупчення людей та щоб команди могли краще відпрацювати процедури з евакуації.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах