В Одесі через аварію зупинилися низка трамваїв та тролейбусів

В Одесі через аварію зупинилася низка трамваїв та тролейбусів.

В Одесі через аварію зупинилася низка трамваїв та тролейбусів. Фото ілюстративне: 24tv.ua

Транспорт та інфраструктура
01 червня 2023 14:07

У четвер, 1 червня, низка трамвайних та тролейбусних маршрутів в Одесі не курсує через аварію. Про це повідомляє "Одесміськелектротранс".

Так, через аварію на підстанції ДПЕК "Одеські електромережі" було знеструмлено контактну мережу, що призвело до зупинки руху трамвайних маршрутів №№10, 13, а також тролейбусних маршрутів №№9, 10, 12.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Крім того, мешканці Черемушок залишилися без світла.

У "ДТЕК Одеські електромережі" зазначили, що ліквідував аварію на підстанції, яка живила мікрорайон Черемушки. За їхньою версією, о 12:47 сталося аварійне відключення обладнання на одній із підстанцій Одеси. Без світла тимчасово залишилося 9800 клієнтів, які мешкають у мікрорайоні Черемушки. О 13:11 енергетики загоєли клієнтів від резервного джерела та з'ясовують деталі аварії.

Нагадаємо, що з 1 червня тарифи на електроенергію зростуть майже вдвічі. Було – 1,42 грн/кВт-годину при споживанні 250 кВт-година на місяць та 1,68 грн/кВт-годину, якщо обсяг споживання перевищує цей показник. Тепер же буде 2,64 гривні за кВт

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах