В Одесі затвердили тарифи на паркування на муніципальних майданчиках

У Одесі затвердили тарифи на паркування на муніципальних майданчиках.

У Одесі затвердили тарифи на паркування на муніципальних майданчиках. Фото: gettyimages.com, Image Source

Транспорт та інфраструктура
27 липня 2023 13:06

Виконком Одеси затвердив тариф 20 гривень на годину для паркування на муніципальних майданчиках. Наразі тарифи відновлені, і єдиний законний спосіб оплати за паркування – безготівковий. Про це стало відомо на сьогоднішньому засіданні виконавчого комітету міськради.

Також є можливість придбати абонемент на місяць за 2 000 гривень та на рік – за 22 000 гривень.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Безкоштовно можна паркуватися людям з інвалідністю, учасникам бойових дій, які постраждали внаслідок Чорнобильської катастрофи та працівникам дипустанов. Однак для них паркування буде безкоштовним за умови розміщення під лобовим склом засвідченої копії відповідного посвідчення.

Нагадаємо, що раніше з уд скасував тарифи на паркування в Одесі, які були прийняті минулого року. Після цього у місті з'явилися "чорні" паркувальники у жилетах.

Раніше ми писали про те, що у провулку Чайковського біля Одеського національного академічного театру опери та балету з'явилися антипаркувальні стовпчики. Саме тут розпочинаються екскурсії в скер Пале-Рояль та Оперний театр. Але пересуватись цим, за задумом архітекторів міста, затишним провулком було неможливо.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах