В Одесі знову курсуватимуть трамваї №5 та №17: подробиці

В Одесі знову курсуватимуть трамваї №5 та №17: подробиці.

В Одесі знову курсуватимуть трамваї №5 та №17: подробиці. Фото ілюстративне: traffic.od.ua

Транспорт та інфраструктура
28 вересня 2023 14:12

З 29 вересня відновлять роботу трамвайні маршрути №5 та №17. Про це повідомили у пресслужбі Одеської міської ради.

Так, у зв'язку із закінченням першого етапу ремонтних робіт на перехресті вулиць Пантелеймонівська та Старопортофранківська трамвайний маршрут №17 почне курсувати за своїм звичайним маршрутом.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Трамвайний маршрут №5 тимчасово, до завершення другого етапу робіт, працюватиме за зміненою схемою "Аркадія – площа Олексіївська", а потім відновить свою роботу за старою схемою "Аркадія – Автовокзал".

Нагадаємо, з 6 вересня через реконструкцію перехрестя вулиць Старопортофранківська та Пантелеймонівська в Одесі перестали курсувати трамваї №5, №17 та №28. Замість трамваїв запустили два автобусні маршрути: автобус №18Т "Куликове поле – 13-та станція Фонтану" та автобус №5Т "Аркадія – Залізничний вокзал".

Також Vgorode повідомляв про те, що в Одесі випустили перший трамвай із кондиціюванням не лише кабіни водія, а й салону. Ексклюзивний трамвай працює на маршруті "Північ – Південь" з 12 вересня. У планах комунального підприємства "Одесміськелектротранс" випустити як мінімум ще два подібні вагони.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах