Отримай відповідь: чому в Одесі зменшилася кількість транспорту на маршрутах

Отримай відповідь: чому в Одесі поменшало транспорту на маршрутах.

Отримай відповідь: чому в Одесі поменшало транспорту на маршрутах. Фото ілюстративне: traffic.od.ua

Транспорт та інфраструктура
25 сiчня 22:00

Кількість тролейбусів на основних маршрутах Одеси зменшилась на 10–15%. З середини січня значно збільшився інтервал на маршрутах №№ 3, 7, 8, 9, 10 та 12: тепер на кожному курсує в середньому на дві машини менше, ніж раніше.

Про це з посиланням на працівника комунального підприємства "Одесміськелектротранс" повідомило видання "Інтент".

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

Як повідомив виконувач обов'язків директора комунального підприємства "Одесміськелектротранс" Микола Литвинчук, справді на маршрути періодично може виходити менше тролейбусів, ніж зазвичай. Це пов'язано з тим, що на підприємстві не вистачає людей, а частину водіїв залучили до лав ЗСУ.

Транспортники вважають, що скорочення кількості транспортних засобів на маршрутах може бути пов'язане зі зміною керівництва комунального підприємства "Одесміськелектротранспорт", а також припускають, що це дозволить маршрутникам-приватникам перехопити пасажиропотік.

Нагадаємо, 3 жовтня 2023 року стало відомо, що Геннадій Труханов звільнив свого заступника Дмитра Жемана, який раніше обіймав посаду директора департаменту міського господарства та комунального підприємства "Одесміськелектротранс". Відповідне розпорядження мер Одеси підписав 29 вересня 2023 року. Віцемера звільнили за згодою сторін.

1 грудня 2023 року за власним бажанням звільнилася голова департаменту міського господарства Наталія Мостовських, яка обіймала цю посаду майже три роки, з грудня 2020 року. А 13 грудня про своє звільнення з посади повідомив директор департаменту транспорту, зв'язку та організації дорожнього руху Артем Сидоренко, який очолював відомство із серпня 2021 року.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах