Через два роки в Одесі відновить рух ще один трамвай

За два роки в Одесі відновить рух ще один трамвай.

За два роки в Одесі відновить рух ще один трамвай. Фото: wikipedia.org/wiki/Учасник:Ivangricenko

Транспорт та інфраструктура
10 червня 2022 14:20

Із завтрашнього дня, 11 червня, в Одесі відновлює свою роботу трамвайний маршрут №10. Про це повідомляє Vgorode із посиланням на керівника одеського міського департаменту транспорту Артема Сидоренка.

Так, з весни 2020 року трамвай курсує від вулиці Іцхака Рабіна до Старосінної площі через реконструкцію Новощепного Ряду, кварталу вулиці Преображенської та її перехрестя з Пантелеймонівської.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зараз повертається повна траса маршруту – від вулиці Іцхака Рабіна через вулицю Рекордну, Пишеніна, Авіаційну, Косівську, Водопровідну, Старосінну площу, Новощипний Ряд і так до Тираспольської площі.

Нагадаємо, що сьогодні, 10 червня, в Одесі вийшли на маршрути 82 трамваї та 56 тролейбусів. Час роботи транспорту з 05:30 до 22:00.

У двох районах Одеси ремонтують дороги. Так, у Приморському районі вулицю Старопортофранківську та проспект Гагаріна, а у Суворовському районі вулицю Чорноморського козацтва.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах