Двосторонній рух на Канатній в Одесі: чи стало краще

Двосторонній рух на Канатній в Одесі: чи став кращим.

Двосторонній рух на Канатній в Одесі: чи став кращим. Фото: facebook.com/peterodua

Транспорт та інфраструктура
24 сiчня 2023 09:14

Одеські транспортники виправили ситуацію на Канатній, де запровадили двосторонній рух. Зміни пішли на користь. Про це повідомив голова транспортної комісії Петро Обухов.

Тепер там нова розмітка, завдяки якій водії бачать дві смуги. Місця для смуг виявилося достатньо. Навіть тролейбус вільно проїжджає.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Зазначимо, що на кварталі таки зробили проїзд трьома смугами – дві у бік центру міста та одна у напрямку Фонтану та Таїрова, як і планувалося спочатку. За словами Обухова, ця ідея має зменшити пробки на Семінарській вулиці.

Двосторонній рух на Канатній в Одесі: чи став кращим.Двосторонній рух на Канатній в Одесі: чи став кращим. Фото: facebook.com/peterodua

Раніше ми повідомляли, що з 20 січня транспорт, який рухається з проспекту Шевченка через вулицю Семінарську до центру міста, може проїхати вулицею Канатною до вулиці Пирогівської (дозволено лише лівий поворот) та виїхати на вулицю Середньофонтанську у бік центру міста.

Нагадаємо, що одеську Дерибасівську знову перекрили та очистили від автомобілів, які практично перетворили головну вулицю на паркування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

ТОП РОЗДІЛУ
Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах