Одеські депутати звернулися до жителів міста та області через загрозу військового вторгнення

Одеські депутати звернулися до мешканців міста та області.|| Фото: omr.gov.ua

В Одесі депутати міськради та облради звернулися до одеситів та мешканців області у зв'язку із загрозою військового вторгнення російських військ. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на прес-служби Одеської мерії та Одеської обласної ради.

Так, у міськраді звернення до одеситів зачитав найстарший представник депутатського корпусу Олег Філімонов. Зокрема, депутати у зверненні наголосили, що сьогодні мешканці міста проходять іспит на єдність та патріотизм. Кожен має усвідомити власну відповідальність за майбутнє міста та держави.

Не забудьте підписатися на канал Vgorode.ua в Telegram.

Одесити також закликають не піддаватися паніці, зберігати моральну стійкість і здоровий глузд. Крім того, слід вірити українським армії та дипломатії, які зможуть відстояти країну. Сила одеситів – у їхній єдності.

До мешканців Одеської області звернулися депутати облради приблизно з таким самим текстом. Вони зазначили, що Одеська область є невід'ємною частиною єдиної суверенної незалежної України і потрібно зробити все необхідне, щоб ніхто не зміг похитнути цінності та прагнення мешканців регіону.

Також народні обранці закликали всіх, хто має таку можливість вступати до лав територіальної оборони. А решта мають продовжувати працювати у звичайному режимі та не змінювати свій звичний спосіб життя.

Нагадаємо, що ми писали про те, як одесити можуть вступити до лав територіальної оборони. Також сьогодні стало відомо, що обласний штаб тероборони розмістять у старовинному особняку у центрі Одеси. А ще міськрада виділила 20 мільйонів гривень із місцевого бюджету на розвиток добровольчих формувань та штаб організації.

Последние новости