На Одещині від паленої горілки померло вже вісім людей

На Одещині від паленої горілки померло вже вісім людей. || Фото сайту wek.com.ua

Кількість жертв від отруєння паленою горілкою у селі Старостіно Роздільнянського району Одеської області зросла до восьми. Про це повідомляє " Думська ".

За інформацією облздорову, ще одна людина залишається у лікарні, троє – вже виписано.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

Нагадаємо, що 5 липня у селі Старостіно Одеської області працівники швидкої допомоги по черзі госпіталізували кількох місцевих мешканців. Усі постраждалі погано почувалися після вживання горілки, яку вони купували в місцевому магазині. Спочатку було відомо про трьох померлих (двоє – у лікарні, один – вдома) та кількох госпіталізованих. Проте наступного дня стало відомо вже про чотирьох жертв і ще сімох людей, які перебувають у лікарні в критичному стані. 10 липня стало відомо про те, що жертв стало сім.

Попередня причина смерті – отруєння хімічними речовинами. Серед госпіталізованих були жінки та чоловіки різного віку. Поліція розпочала розслідування.

За даними прокуратури, затримано двох осіб – жінку-реалізатора та постачальника сировини. Обом інкримінують частину третю статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що загрожують життю та здоров'ю людей) Кримінального кодексу України. У пресслужбі додали, що продавчині вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Последние новости