Масове отруєння горілкою на Одещині: померло вже семеро людей

Масове отруєння горілкою на Одещині: померло вже семеро людей.

Масове отруєння горілкою на Одещині: померло вже семеро людей. Фото: shutterstock.com

Події
10 липня 2023 17:35

У Роздільнянському районі Одеської області зросла кількість померлих внаслідок отруєння сурогатним алкоголем. Про це повідомляє УНІАН.

Станом на 10 липня вже померло семеро людей, які вживали алкогольні напої, придбані в магазині села Старостине. Крім того, зараз у лікарні залишаються ще п'ятьох людей.

Зараз все найоперативніше у нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації

За даними прокуратури, затримано двох осіб – жінку-реалізатора та постачальника сировини. Обом інкримінують частину третю статті 204 (незаконне виготовлення, зберігання, збут або транспортування з метою збуту підакцизних товарів, що загрожують життю та здоров'ю людей) Кримінального кодексу України.

У прес-службі додали, що продавчині вже обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

"Допитано низку свідків, проведено огляди відповідних місць події та невідкладні обшуки, призначено дев'ять експертиз. Наразі тривають слідчі дії з метою встановлення всіх обставин події та причетних до злочину осіб", – зазначили у прокуратурі.

Нагадаємо, що 5 липня у селі Старостіно Одеської області працівники швидкої допомоги по черзі госпіталізували кількох місцевих мешканців. Усі постраждалі погано почувалися після вживання горілки, яку вони купували в місцевому магазині. Спочатку було відомо про трьох померлих (двоє – у лікарні, один – вдома) та кількох госпіталізованих. Проте наступного дня стало відомо вже про чотирьох жертв і ще сімох людей, які перебувають у лікарні в критичному стані.

Попередня причина смерті – отруєння хімічними речовинами. Серед госпіталізованих були жінки та чоловіки різного віку. Поліція розпочала розслідування.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах