Одеський художній музей зробить безкоштовний вхід на день

Одесский художественный музей сделает день с бесплатным входом.

Одесский художественный музей сделает день с бесплатным входом. Фото: ru.wikipedia.org

Дозвілля та їжа
18 лютого 2022 11:02

У неділю, 20 лютого, мешканці та гості міста зможуть відвідати Одеський художній музей безкоштовно. Про це повідомляє Vgorode з посиланням на директора музею Олександра Ковальчука.

Заклад відкриє свої двері для безкоштовного відвідування з 11:00 до 18:30. За словами керівниці, вчені довели, що похід у музеї допомагає у боротьбі зі стресом та заспокійливо діє на нервову систему.

Нагадаємо, що Одесі проведуть безкоштовні екскурсії у катакомбах та по вулиці Преображенській на честь Всесвітнього дня екскурсовода. Так, 21 лютого об 11.00 пройде безкоштовна екскурсія "Катакомби Одеси". Місце збору – вулиця Старопортофранківська, 24/1 (перехрестя вулиць Старопортофранківської та Градоначальницької). А о 12:00 того ж дня відбудеться екскурсія "Перетворення Преображенської вулиці". Місце зустрічі – вулиця Преображенська, 1 (біля пам'ятника Апельсину). Кількість учасників – до 20 осіб.

Також раніше ми писали про історію одного з найвідоміших в Одесі будинків-пам'ятників архітектури Воронцовського палацу. Крім того, кореспондент Vgorode ознайомився з історією деяких старих будинків Одеси, а також перевірив, як ці пам'ятки архітектури виглядають зараз.
 

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах