Джаз-фест на балконі та кіно за гривню: куди піти в Одесі цими вихідними

Джаз-фест на балконі та кіно за гривню: куди піти в Одесі цими вихідними.

Джаз-фест на балконі та кіно за гривню: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: elements.envato.com

Дозвілля та їжа
02 квiтня 2022 10:44

Незважаючи на те, що воєнний стан в Одесі ніхто не скасовував, місто поступово повертається до життя, а з 1 квітня багато культурних та розважальних закладів знову відчинили двері для відвідувачів.

Vgorode дізнався, куди можна піти в нашому місті на вихідних 2 та 3 квітня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ДЖАЗОВИЙ ФЕСТИВАЛЬ НА БАЛКОНІ

Джаз-фест на балконі.Джаз-фест на балконі. Фото: facebook.com/7perron

У суботу, 2 квітня о 14:00, на балконі джаз-клубу "Перон №7" відбудеться безкоштовний джазовий фестиваль. У програмі: виступи вокального жіночого тріо The Jazzettes, Ярослава Трофімова, Авеліни Цеховалової, Вікторії Шостак, Романа Капітонова та гурту Стаса Леніна. Глядачі зможуть поринути в атмосферу ретро джазу, почути джазові версії поп-хітів Abba та Boney M, а також послухати міські романси із французьким колоритом.

КІНО ДЛЯ ДІТЕЙ ЗА СИМВОЛИЧНУ ПЛАТУ

В Одесі діти зможуть відвідати кінотеатр лише за одну гривню.В Одесі діти зможуть відвідати кінотеатр лише за одну гривню. Фото ілюстративне: tilimili-masiki.com.ua

З 31 березня у кінотеатрі Multiplex (ТРЦ Gagarinn Plaza) діти зможуть подивитися українські мультсеріали "Хоробрий заєць", "Первосвіт", "210 добрих справ" та "Маленьке містечко" всього за одну гривню. Щоправда, щоб потрапити на такий благодійний показ, потрібно забронювати місце на сайті або в додатку. Також з 2 квітня в Одесі з 10:00 до 17:30 працюватимуть обидва кінотеатри "Планета кіно". Вартість дитячих квитків у касах цих кінотеатрів становитиме лише 50 гривень.

ВІЗИТ ДО НАУКОВОЇ БІБЛІОТЕКИ

Одесская национальная библиотека снова возобновила работу. Фото: freepik.com Одесская национальная библиотека снова возобновила работу. Фото: freepik.com

З 2 квітня Одеська національна наукова бібліотека відновлює обслуговування відвідувачів у читальному залі. До послуг читачів: зручний читальний зал, зал поточної періодики, доступ до Wi-fi, а також консультаційна допомога спеціалістів бібліотеки у пошуку необхідних джерел інформації та використання електронних ресурсів. Бібліотека працюватиме будь-якого дня тижня, крім п'ятниці, з 09:00 до 16:00. Також керівництво бібліотеки нагадує, що 15 видань відкрили електронні колекції книг та журналів для користувачів України.

ОНЛАЙН-КОНЦЕРТ У MORE MUSIC CLUB

Онлайн-концерт у More Music Club. Фото ілюстративне: instagram.com/concretecontrolОнлайн-концерт у More Music Club. Фото ілюстративне: instagram.com/concretecontrol

Майданчик живої музики More Music Club поки не готовий до роботи у штатному режимі, проте постійно радує глядачів онлайн-заходами. Наприклад, 2 квітня о 18:00 на сцені More Music Club виступлять два одеські гурти: Concrete Control та Strait Jacket. Основною метою онлайн-концерту є збір коштів на армію та територіальну оборону. Трансляція заходу пройде на ютуб-каналі клубу. Стежити за нею можна безкоштовно, проте за бажанням можна внести благодійний внесок, щоб підтримати захисників України.

Раніше Vgorode розповідав про те, які тематичні виставки, присвячені війні в Україні, відкрилися в Одесі, а також, як за умов воєнного стану працюють одеські зоопарк та дельфінарій.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах