Концерти гурту СКАЙ та Степана Гіги: куди піти в Одесі цього тижня

Концерти гурту СКАЙ та Степана Гіги: куди піти в Одесі цього тижня.

Концерти гурту СКАЙ та Степана Гіги: куди піти в Одесі цього тижня. Фото ілюстративне: rabstol.net

Дозвілля та їжа
13 лютого 2023 10:33

Вже цього тижня в Одесі, як і в усьому світі, відзначатимуть День закоханих, тож у місті буде багато цікавих заходів, зокрема приурочених до цього свята.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЗУСТРІЧ З ОЛЕГОМ ДРЯМІНИМ

В Одесі відбудеться творча зустріч із поетом та художником Олегом Дряміним.В Одесі відбудеться творча зустріч із поетом та художником Олегом Дряміним. Фото ілюстративне: odnb.odessa.ua

Творча зустріч з одним із найромантичніших одеських поетів та художників Олегом Дряміним. На початку зустрічі на відвідувачів чекає знайомство з виставкою картин, тоді як друга частина заходу буде присвячена ліриці.

ДЕ: зал Центральної дитячої бібліотеки, Французький бульвар, 11А

КОЛИ: 14 лютого о 14:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ "ТОБІ Я СЕРЦЕ ПОДАРУЮ"

Одеська філармонія запрошує на романтичний концерт.Одеська філармонія запрошує на романтичний концерт. Фото ілюстративне: kartinkof.club

Захід, присвячений Дню святого Валентина. Артисти створять атмосферу романтичного настрою, який допомагав багатьом композиторам творити музичні шедеври. На глядачів чекають виступи камерного оркестру Одеської філармонії під керівництвом Ігоря Шаврука, ансамблю солістів "Ренесанс" під диригентством Володимира Дикого, а також солістів: Діани Гульцової (фортепіано), Олени Грищук (сопрано) та Михайла Ксіди (кларнет). Ведуча концерту – лектор-музикознавець Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 14 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

СТЕНДАП ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ

Відео: YouTube-канал ВІРІЙ СТЕНДАП

Гумористичний захід, присвячений Дню святого Валентина. Протягом вечора коміки Ніколаз Джанашія, Віталій Жавнерчик, Вюсал Талибов, Аліна Ісаєва, Кирило Осадчий, Іван Голованенко та Богдан Богаченко даруватимуть глядачам нові жарти та гарний настрій. Частину виручених коштів перерахують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 14 лютого о 19:30

ВАРТІСТЬ: 300 гривень, 14 лютого – 350 гривень

ЛІТЕРАТУРНИЙ ВЕЧІР

В Одесі відбудеться поетичний вечір.В Одесі відбудеться поетичний вечір. Фото ілюстративне: depositphotos.com

На честь Дня закоханих в Одесі відбудеться вечір чуттєвої поезії. Частину зібраної суми направлять на благодійний проєкт "Хочу говорити", мета якого – допомога дітям з особливими потребами. Учасники програми пройдуть необхідну корекцію у Центрі розвитку та відновлення мови Loquar за рахунок фінансування фондів та добровільних пожертв членів ГО "Парк культури". Зареєструватись можна через Telegram: +38 096 90 39 370.

ДЕ: ГО "Парк культури", Військовий узвіз, 24

КОЛИ: 14 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

PSYCHEDELIC JAM

More Music Club запрошує на психоделічний джем.More Music Club запрошує на психоделічний джем. Фото ілюстративне: phonoteka.org

Музикантів та слухачів запрошують на психоделічний джем – зустріч інструменталістів, які гратимуть без особливих приготувань і домовленості. Музикантам радять захопити з собою різні педалі ефектів, процесори та нестандартні інструменти. Виручені кошти спрямують на потреби More Music Club та підтримку ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 15 лютого о 20:00

ВАРТІСТЬ: донат від 50 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ СКАЙ

ъ

Відео: YouTube-канал СКАЙ/SKAI

Легендарні українські рок-романтики, виконавці хітів "Тебе це може вбити", "Легковажна" та "Подаруй світло" – гурт СКАЙ виступить в Одесі з новою концертною програмою у супроводі симфонічного оркестру. На глядачів чекають незабутні емоції від живого звучання знайомих пісень та спілкування з музикантами. Частину виручених коштів перерахують на офіційний рахунок Нацбанку, відкритий для підтримки ЗСУ.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 16 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 1 495 гривень

ВИСТАВА "КЛУБОК КАЗОК"

Вистава "Клубок казок".Вистава "Клубок казок". Фото: dumskaya.net

Подання з мотивів українських народних казок. На глядачів чекає зустріч із Мишкою-Норушкою, Царівною Жабою, Зайчиком-Побігайчиком, Козою Дерезою, Паном Коцьким та іншими казковими персонажами.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 16 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ СТЕПАНА ГІГИ

Відео: YouTube-канал Степан Гіга

Степан Гіга виконає в Одесі хіти, на яких виросло не одне покоління: "Цей сон", "Яворина", "Золото Карпат" та інші. У 1998 році Степан Гіга став заслуженим артистом України, а у 2002 році йому присвоїли звання народного артиста України.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 840 гривень

ВИСТАВА "КОЛИСАНКА"

Вистава "Колисанка".Вистава "Колисанка". Фото ілюстративне: facebook.com/OdTUZ

Музична феєрія за мотивами українських колискових. Організатори відзначають, що це вистава про дитинство: про тата і мамину ласку, про ніжне муркотіння котика, м'якість пухової подушки, дитячі сні та мрії, які мають збуватися. Вистава підійде для глядачів від чотирьох років і старше.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 17 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень.

Нагадаємо, цього тижня в Одесі виступлять Сергій Бабкін та гурт KAZKA.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах