Хіти Арети Франклін та лекція про Масляну: куди піти в Одесі цими вихідними

Хіти Арети Франклін та лекція про Масляну: куди піти в Одесі цими вихідними.

Хіти Арети Франклін та лекція про Масляну: куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: pibig.info

Дозвілля та їжа
17 лютого 2023 19:08

Якщо ви вирішили провести ці вихідні вдома, то радимо вам переглянути свої плани, адже упродовж найближчих двох днів в Одесі відбудуться концерти, вистави та творчі вечори, на які варто звернути увагу.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в нашому місті в суботу та неділю, 18 та 19 лютого.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ЛІТЕРАТУРНО-МУЗИЧНИЙ ЕТЮД "А МИ НАШУ СЛАВНУ УКРАЇНУ РОЗВЕСЕЛИМО!"

У Театрі юного глядача представлять літературно-музичний етюд "А ми нашу славну Україну розвеселимо!"У Театрі юного глядача представлять літературно-музичний етюд "А ми нашу славну Україну розвеселимо!" Фото ілюстративне: hyser.com.ua

Літературно-музичний етюд на одну дію. Захід присвячений захисникам України. Для підняття бойового настрою населення протягом вечора зі сцени прозвучать вірші про Україну, сучасні вірші про війну, байки, жарти та пісні. Не обійдеться й без танців. Захід призначений для глядачів віком від 12 років.

АДРЕСА: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 18 лютого о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ВИСТАВА "МИР ТОБІ"

Вистава "Мир тобі".Вистава "Мир тобі". Фото: concert.ua

Вистава на одну дію за мотивами драматичної поеми Лесі Українки "На полі крові", яка присвячена Юді Іскаріоту, який зрадив Христа. "Поле крові" – це земля, куплена Юдою на 30 срібняків, які він отримав за зраду Ісуса. Що страшніше: морок у душі чи прощення від того, кого ти зрадив? До чого призводить гординя і як це доводиться розплачуватися? Відповіді на ці запитання дасть глядачам вистава "Мир тобі".

АДРЕСА: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 18 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 300 гривень

КОНЦЕРТ РОМАНА КАПІТОНОВА

Відео: YouTube-канал Роман Капітонов

Вечір, який варто відвідати тим, хто не встиг відзначити День закоханих чи просто хоче вкотре в романтичній обстановці провести час зі своєю другою половинкою. На відвідувачів чекають хіти про кохання у виконанні Романа Капітонова, а також смачні коктейлі. Забронювати столик можна за телефоном +38 063 28 95 193.

ДЕ: Poncho Snack Art Bar, вулиця Грецька, 26/28

КОЛИ: 18 лютого о 19:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

КОНЦЕРТ FRAGILE ARETHA

Відео: YouTube-канал 49metal

Захід, присвячений творчості Арети Франклін. Для глядачів пролунають хіти 1960–70-х років у виконанні дуету Jazzettes та квінтету Володимира Батракова. Забронювати місця можна, написавши в месенджер джаз-клубу "Перон №7". Половину зібраних коштів спрямують на технічне забезпечення міської ППО Одеси.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", Олександрівський проспект, 16

КОЛИ: 18 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: вхід по донату

ЛЕКЦІЯ "МАСЛЯНА – ЗАВЕРШЕННЯ ЗИМИ І ПОЧАТОК ВЕСНИ"

В Одесі відбудеться лекція, присвячена Масляній.В Одесі відбудеться лекція, присвячена Масляній. Фото ілюстративне: korrespondent.net

Зустріч-лекція, присвячена святкуванню Масляної. Наталія Лаврова розповість про те, як називається кожен із семи днів Масляного тижня і які традиції та обряди пов'язані з цим днем. Кількість місць обмежена. Зареєструватися для участі можна за телефоном +38 050 46 24 199. У вартість участі входить келих вина та легкі закуски.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 19 лютого о 15:00

ВАРТІСТЬ: 370 гривень

КОНЦЕРТ "І ЗНОВУ ПРО ЛЮБОВ..."

В Одесі відбудеться концерт пісень та мелодій про любов.В Одесі відбудеться концерт пісень та мелодій про любов. Фото ілюстративне: torange.biz

Лауреати міжнародних конкурсів Людмила Третяк (сопрано), Іван Бащук (баритон), Олена Грищук (сопрано), Максим Крісань (скрипка) та ансамбль народних інструментів "Мозаїка" виконають пісні та зіграють мелодії про найпрекрасніші почуття. Ведучий концерту – лектор-музикознавець Дмитро Пінчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 лютого о 14:00

ВАРТІСТЬ: 70 гривень

ТВОРЧИЙ ВЕЧІР "ВІД ДУШІ ДО ДУШІ"

У Всесвітньому клубі одеситів відбудеться творчий вечір Катерини Яковлєвої.У Всесвітньому клубі одеситів відбудеться творчий вечір Катерини Яковлєвої. Фото: Facebook-сторінка Катерини Яковлєвої

Письменниця Катерина Яковлєва запрошує глядачів на свій творчий вечір.

"Героями моїх оповідань є всі ми, з усіма нашими пристрастями та переживаннями, болями та радощами. Моя творчість надихається вашими унікальними життями. Але є один чарівний, постійний персонаж, який, як зірка, що вказує шлях, поєднує всі наші долі – Любов! В образі Рудого Кота вона йде від рядка до рядка, від душі до душі, огортаючи кожного своєю ніжною турботою. Дуже хочу, щоб ви хоча б на один вечір з моєю допомогою звільнили свої серця та розум від щоденних нескінченних турбот і переживань, відволіклися від жорстокої сьогоднішньої дійсності", – каже автор.

Декламуватиме розповіді артистка Одеської обласної філармонії Олена Куклова, яка є лауреатом премії Костянтина Паустовського та Івана Рядченка, а також міжнародної літературної премії імені Белли Ахмадуліної.

ДЕ: Всесвітній клуб одеситів, вулиця Маразлієвська, 7

КОЛИ: 19 лютого о 16:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ "НЕСКОРЕНІ"

Відео: YouTube-канал Національний президентський оркестр

Благодійний концерт, присвячений українській нації. Музичну атмосферу вечора створить Національний президентський оркестр під проводом диригента Максима Гусака.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 лютого о 18:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ДЕНЬ ПІДТРИМКИ ЗСУ

В Одесі відбудеться День підтримки ЗСУ.В Одесі відбудеться День підтримки ЗСУ. Фото: t.me/odesacityofficial

Вокалісти Одеського музичного театру та музичної волонтерської ініціативи "Творча сила" виконають українські й зарубіжні хіти. На сцену вийдуть: фронтвумен гурту 4.5.0 Нана Кріцак, гран-призерка Star Voice 4.0 Сюзанна Добровольська, переможниця вокального конкурсу "Талановита країна" 2022 року Анастасія Медвинська, солістка Одеського муніципального музичного театру імені Олександра Саліка Алія Дігуляр і артист театру музичної комедії Олексій Коннов. Цим концертом музиканти вшанують подвиг учасників Революції гідності та пам'ять Героїв Небесної Сотні.

ДЕ: стадіон "Чорноморець" у парку Шевченка (головний вхід, другий поверх)

КОЛИ: 19 лютого о 13:00

ВАРТІСТЬ: вхід вільний

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах