Концерти Pianoбой та гурту "Корупція": куди піти в Одесі на Міжнародний жіночий день

Концерти Pianoбой та гурту "Корупція": куди піти в Одесі на Міжнародний жіночий день.

Концерти Pianoбой та гурту "Корупція": куди піти в Одесі на Міжнародний жіночий день. Фото: pexels.com

Дозвілля та їжа
07 березня 2023 10:41

Свято весни та краси – Міжнародний жіночий день вже не за горами, тож якщо ви досі не знаєте, як провести це свято, то радимо вам визначитися із цим просто зараз.

Vgorode приготував добірку цікавих заходів, що відбудуться в Одесі з 6 по 8 березня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ГРУПИ СКАЙ

Відео: YouTube-канал СКАЙ/SKAI

Легендарні українські рок-романтики, виконавці хітів "Тебе це може вбити", "Легковажна" та "Подаруй світло" – гурт СКАЙ виступить в Одесі із заключним концертом грандіозного туру із симфонічним оркестром та хором. На глядачів чекають незабутні емоції від наймасштабнішого в Україні світлового шоу, десятків музикантів на сцені, живого звуку та неймовірного вокалу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 6 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 495 від 1 495 гривень

КОНЦЕРТ ХРИСТИНИ СОЛОВІЙ

Відео: YouTube-канал Христина Соловій

У рамках туру містами України українська співачка, автор-виконавець та музикант Крістіна Соловій виступить в Одесі. У програмі концерту золоті шлягери співачки "Тримай", "Хто як не ти", хіти воєнного часу "Українська лють", "Я твоя зброя" та інші композиції.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 6 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 280 до 860 гривень

ВИСТАВА "ДЕКАМЕРОН"

Вистава "Декамерон".Вистава "Декамерон". Фото: kstati.dp.ua

Постановка за мотивами новел Джованні Боккаччо. На глядачів чекає зустріч із представниками різних верств населення Італії епохи Відродження: від жебраків до багатіїв, від праведників до безбожників. Ну а в центрі сюжету, звісно ж, буде кохання... Головну роль зіграє заслужена та народна артистка України Ольга Сумська. Організатори гарантують, що найтонша грань між пікантністю та провокацією, фантастичне музичне оформлення та ефектна хореографія вразять навіть найвибагливіших глядачів.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 7 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 800 гривень

ВИСТАВА "АЛІСА В КРАЇНІ ЧУДЕС"

В Одесі покажуть виставу "Аліса в Країні Чудес".В Одесі покажуть виставу "Аліса в Країні Чудес". Фото ілюстративне: j-e-n-z-a.livejournal.com

Вистава за мотивами фантастичної історії Льюїса Керрола "Аліса в Країні Чудес", що полюбилася багатьом з дитинства. Разом зі сміливою дівчинкою Алісою глядачі вирушать у казковий світ, де зустрінуться із Чеширським котом, Капелюшником, Червовою Королевою та іншими колоритними персонажами. Це одна з тих вистав, які варто подивитися всією родиною.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 700 гривень

КОНЦЕРТ PIANOБОЙ

Відео: YouTube-канал PIANOБІЙ

Автор та виконавець Дмитро Шуров виступить в Одесі з романтичною програмою, що складається з нових пісень та найкращих хітів. За свою творчу кар'єру Pianoбой встиг попрацювати з такими визначними музикантами як Океан Ельзи та Esthetic Education, а також був у суддях вокального проєкту Х-фактор. Музикант не лише створює композиції, а й записує саундтреки для фільмів.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 1 150 гривень

ВИСТАВА "БУДЬТЕ ВИ ЩАСЛИВІ!"

Вистава "Будьте Ви щасливі!"Вистава "Будьте Ви щасливі!" Фото: dumskaya.net

Історія кохання із суто одеським колоритом. Любовні пристрасті розгортатимуться в таких до болю знайомих кожному одеситу місцях як Дерибасівська та Привоз. Втім, окрім кохання, в одеських історіях є місце і для рибних котлеток, і для карного розшуку, і для ідиша, на якому минулого століття розмовляв кожен третій мешканець Одеси.

ДЕ: Одеський театр юного глядача імені Олеші, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 8 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

КОНЦЕРТ ЄВГЕНІЯ ЧУХРІЯ

Відео: YouTube-канал VIRGIN CALL

Соліст гурту Virgin Call виступить в Одесі зі святковим концертом. У програмі вечора ліричні та атмосферні пісні в акустичному виконанні.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 8 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте в Direct

ЛЕКЦІЯ "ЗВІДКИ В ТЕБІ ЦІ ЧАРИ: ЖІНКА В УКРАЇНСЬКІЙ ТРАДИЦІЙНІЙ КУЛЬТУРІ"

В Одесі пройде лекція про роль жінки в українській культурі.В Одесі пройде лекція про роль жінки в українській культурі. Фото: facebook.com/guidewithyou

Лектор – кандидат історичних наук Олена Уварова розповість про українські вірування, обряди та їх вплив на роль жінки в суспільстві. Зокрема, мова піде про гігієну та косметику наших прабабусь, функції та повноваження жінки на різних етапах її життя, жіночу магії та канони краси. Записатися на лекцію можна у Viber або Telegram за номером +38 063 45 91 883.

ДЕ: Готель Frapolli 21, вулиця Троїцька, 34

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень (лекція + келих вина)

КОНЦЕРТ ГРУПИ КОРУПЦІЯ

Відео: YouTube-канал КОРУПЦІЯ

Виконавці відомих хітів "Червоний оксамит", "Хмари", "Інститутка" та "Міліціонер" Міша Крупін та гурт "Корупція" виступлять в Одесі з концертом, приуроченим до Міжнародного жіночого дня. У програмі концерту і знайомі шлягери, і нові актуальні роботи у яскравому виконанні Михайла Крупіна. "Іронія, мудрість, джазові стандарти та смачний одеський фольклор – все це талановито комбінується у шедеврах головних музичних "корупціонерів" країни", – зазначають організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 8 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 300 до 2 200 гривень

Раніше Vgorode розповідав про те, куди можна буде піти в Одесі цієї п'ятниці та вихідними.

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах