Орган-шоу рок-хітів та дегустація рислінгу: куди піти в Одесі цього тижня

Орган-шоу рок-хітів та дегустація рислінгу: куди піти в Одесі цього тижня.

Орган-шоу рок-хітів та дегустація рислінгу: куди піти в Одесі цього тижня. Фото: pibig.info

Дозвілля та їжа
13 березня 2023 06:38

Вже цього тижня в Одесі пройде низка цікавих лекцій, арт-зустрічей і відбудеться концерт рок-хітів в аранжуванні для органу.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі найближчими будніми днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

ВІРТУАЛЬНА ЕКСКУРСІЯ "А В ОДЕСІ ДОБРЕ ЖИТИ"

В Одесі пройде віртуальна екскурсія, присвячена історії міста.В Одесі пройде віртуальна екскурсія, присвячена історії міста. Фото ілюстративне: odessa.dozor.ua

Доктори історичних наук, професори ОНУ імені Мечникова Олена Бачинська та Тарас Гончарук разом із начальником Південного міжрегіонального відділення Українського інституту національної пам'яті, старшим сержантом ЗСУ Сергієм Гуцулюком розкажуть цікаві факти з історії Одеси. Зокрема, відвідувачі дізнаються, хто, крім архітекторів, чиї імена постійно на слуху, будував наше місто, як раніше називалася Жевахова гора, хто був першим законним власником нашого міста та останнім комендантом Хаджибея, про що домовилися польський король і кримський хан на Куяльнику та хто був одеським "Джеймсом Бондом". Для відвідування лекції потрібно обов'язково зареєструватися за посиланням.

ДЕ: Veterans HUB ODESA, вулиця Старопортофранківська, 26 (праве крило Південноукраїнського національного педагогічного університету імені Ушинського)

КОЛИ: 13 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

МАЙСТЕР-КЛАС З ЛІПЛЕННЯ

В Одесі пройде дитячий майстер-клас з ліплення пластилінових динозаврів.В Одесі пройде дитячий майстер-клас з ліплення пластилінових динозаврів. Фото ілюстративне: скриншот відео YouTube-каналу Mediatext

Учнів молодших класів запрошують на безкоштовний майстер-клас з ліплення з легкого пластиліну. Діти навчаться робити пластилінових динозавриків, а також дізнаються цікаві факти про динозаврів та драконів. Взяти участь у майстер-класі можуть лише сім осіб. Реєстрація за телефоном: +38 095 69 04 436 (Viber).

ДЕ: Дитяча бібліотека-філія №45, вулиця Академіка Корольова, 71/1

КОЛИ: 13 березня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ДЕГУСТАЦІЯ РИСЛІНГУ

В Одесі пройде дегустація рислінгу.В Одесі пройде дегустація рислінгу. Фото ілюстративне: vitis.academy

У Міжнародний день рислінгу одеситам та гостям міста пропонують продегустувати вина від українських та німецьких виробників. У меню шість вин українського виробництва врожаю 2020–2022 років, два німецькі рислінги та закуска, що складається з сиру брі, курки у соєвому соусі, гострих мідій, багету, крекеру та сухофруктів. Забронювати місце можна за телефоном +38 050 46 24 199.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 13 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 490 гривень

ВИСТАВА "№13"

Вистава "№13".Вистава "№13". Фото: freedomhall.kiev.ua

Комедійна постановка за п'єсою Рея Куні. Авторитетна політика відпочиває в готелі разом зі своєю секретаркою. Все могло б скластися досить передбачувано, проте в найцікавіший момент парочка виявляє тіло невідомого чоловіка. У результаті замість приємного відпочинку героям доведеться пояснювати, чому важливий державний діяч перебуває на робочому місці та звідки взявся труп. У ролях: Володимир Горянський, Лілія Ребрик, Олексій Вертинський та інші талановиті актори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 14 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 590 до 890 гривень

АРТ-ЗУСТРІЧ "ТАЄМНИЦІ НАТЮРМОРТІВ"

В Одесі пройде арт-зустріч "Таємниці натюрмортів".В Одесі пройде арт-зустріч "Таємниці натюрмортів". Фото: ukrainian-naive.com (на фото натюрморт Катерины Білокур)

Анастасія Фролкова розповість про особливості натюрмортного живопису. Наприклад, відвідувачі дізнаються, що означають у намальованих букетах квіти троянд, чорнобривців та лілій, навіщо класичні художники створювали натюрморти і як жили голландці у ХVII столітті. Зарезервувати місце можна за телефоном: +38 050 46 24 199. У вартість лекції входять келих вина та легкі закуски.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 15 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 370 гривень

ROCKORGAN SHOW

В Одесі відбудеться орган-шоу рок-хітів.В Одесі відбудеться орган-шоу рок-хітів. Фото ілюстративне: скриншот відео YouTube-каналу Content Internet-bilet

Світові рок-хіти різних часів прозвучать в аранжуваннях для органу AHLBORN, який спеціально для цієї події привезуть і встановлять в Одеській філармонії. Глядачі почують найпопулярніші хіти Quenn, Deep Purple, Beatles, Andrew Lloyd Webber, Scorpions, Lady Gaga & Bradley Cooper, Bonnie Tyler та інших. За пультом органу – композитор, виконавиця, заслужений діяч мистецтв України Олена Удрас. На сцену цього вечора вийдуть вокалісти Анастасія Клімішина та Віталій Ончуленко, саксафоніст Михайло Ксіда, інструменталісти Сергій Медведєв, В'ячеслав Бабієнко та Андрій Давиденко, а також піаніст-віртуоз Олексій Пєтухов. Захід проведе Ельвіра Паламарчук.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 16 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 320 до 520 гривень

АРТ-ЗУСТРІЧ "КОКО ШАНЕЛЬ"

В Одесі відбудеться арт-зустріч, присвячена Коко Шанель.В Одесі відбудеться арт-зустріч, присвячена Коко Шанель. Фото: slon.fr

Захід, присвячений Коко Шанель – найвідомішій жінці у світі моди. В історію моди Коко увійшла не лише як талановитий кутюр'є, а й як талановитий маркетолог та підприємець свого часу. Саме стиль Коко Шанель сприяв модернізації жіночої моди, зокрема інтеграції елементів чоловічого костюма до жіночого гардеробу. У вартість лекції входить келих вина. Записатися на лекцію можна у Viber або Telegram за номером +38 063 45 91 883.

ДЕ: Готель Frapolli 21, вулиця Троїцька, 34

КОЛИ: 16 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

ЛЕКЦІЯ "МИНУЛЕ ТА СУЧАСНЕ ОЛЕКСАНДРІВСЬКОГО ПАРКУ"

В Одесі пройде лекція, присвячена історії парку Шевченка.В Одесі пройде лекція, присвячена історії парку Шевченка. Фото: odessa.fish

Краєзнавець, екскурсовод та журналіст Євген Гринкевич розповість про історію парку Шевченка, який раніше мав назву Олександрівський. Зокрема, йтиметься про бойову фортецю, поховання померлих від чуми, Зелений театр, виставку 1910-1911 років, пам'ятники та Алею Слави. У вартість лекції включено частування та келих вина. Записатись можна за телефоном: +38 096 14 21 379 (Viber, Telegram, WhatsApp).

ДЕ: Готель Mozart, вулиця Ланжеронівська, 13

КОЛИ: 17 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах