Вечір Едгара Вінницького та концерт класичної музики: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними

Вечір Едгара Вінницького та концерт класичної музики: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними.

Вечір Едгара Вінницького та концерт класичної музики: куди піти в Одесі у п'ятницю та цими вихідними. Фото: facebook.com/edgarvinnitsky

Дозвілля та їжа
16 березня 2023 19:57

Вже цієї п'ятниці та у вихідні в Одесі можна буде послухати класичну музику, відвідати творчий вечір Едгара Вінницького та подивитися цікаві вистави.

Vgorode склав добірку яскравих заходів, які відбудуться в нашому місті в найближчі три дні.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ КЛАСИЧНОЇ МУЗИКИ

В Одесі відбудеться концерт класичної музики.В Одесі відбудеться концерт класичної музики. Фото ілюстративне (на фото диригент Юрій Літун): vivatart.com.ua

Національний Одеський філармонічний оркестр презентує різноманітну музичну програму із творів вітчизняних та зарубіжних композиторів. Цього вечора глядачі почують музику Антоніо Вівальді, Віталія Губаренка та Михайла Вербицького. Диригуватиме оркестром талановитий гобоїст, диригент та лауреат міжнародних конкурсів Юрій Літун.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 17 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 100 до 500 гривень

ВИСТАВА "ПОЛЛІАННА"

Вистава "Полліанна".Вистава "Полліанна". Фото: facebook.com/OdTUZ

Вистава за мотивами роману Еліонор Портер "Полліанна". Одинадцятирічна дівчинка Полліанна після смерті батька залишається сиротою і переїжджає жити до своєї тітки міс Поллі. Світ, у якому живе міс Поллі, сповнений суворих правил та заборон. Звичайній дитині в такій обстановці, мабуть, довелося б несолодко, проте справлятися з труднощами Полліанні допомагає гра в радість. Вистава розрахована на глядачів старше семи років.

ДЕ: Театр юного глядача імені Олеші, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 17 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ПРОГУЛЯНКА ПО ДРУГОМУ ХРИСТИАНСЬКОМУ КЛАДОВИЩУ

В Одесі пройде екскурсія по Другому християнському кладовищу.В Одесі пройде екскурсія по Другому християнському кладовищу. Фото: ukrainaincognita.com

Незвичайна екскурсія Одеським пантеоном. Відвідувачам розкажуть про історію появи цвинтаря, найкрасивіших склепах, знакових для віруючих поховань Івана Жуковського та Дорофія Тульчіанова, храм Дмитра Ростовського, місце, де поховали Віру Холодну, зникнення дореволюційних надгробків, підземному ході до в'язниць, кенотафах, а також могилах видатних людей, які творили та працювали в Одесі. Записатися на екскурсію можна за телефоном: +38 067 48 36 334.

АДРЕСА: вулиця Водопровідна, центральні ворота Другого християнського кладовища

КОЛИ: 17 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 150 гривень

ВИСТАВА "ГОТЕЛЬ ДВОХ СВІТІВ"

Вистава "Готель двох світів".Вистава "Готель двох світів". Фото: t.me/teatrkomediy

Прем'єра вистави за однойменною п'єсою Еріка-Емманюеля Шмітта. Одного ранку в готелі між життям і смертю зустрічаються абсолютно різні люди: прибиральниця, фінансовий магнат, редактор газети, провісниця і хвора дівчина. Чим для кожного обернеться ця зустріч? Хто продовжить свій шлях на Землі, а перед ким відчиняться ворота Вічності? Придбати квитки можна зателефонувавши або написавши в Telegram за номерами: +38 096 60 20 076, +38 095 85 31 220.

ДЕ: Театр Малих Комедій, вулиця Асташкіна, 1

КОЛИ: 18 березня о 17:30

ВАРТІСТЬ: 250 гривень

ВЕЧІР ЕДГАРА ВІННИЦЬКОГО "КАЗКИ ДЛЯ ДОРОСЛИХ У ВІРШАХ"

Відео: YouTube-канал Едгар Вінницький

Творчий вечір сучасного поета, талановитого музиканта, учасника музичного проєкту "Голос країни", мецената та мислителя Едгара Вінницького.

Серед інших талантів обдарованого хлопця – вміння створювати казки у віршованій формі. Саме їх Едгар прочитає цього вечора.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 18 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 350 до 780 гривень

ЗАЛАШТУНКИ ОПЕРНОГО ТЕАТРУ ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ У РЕСТОРАНІ MOZART

В Одесі відбудеться екскурсія за лаштунками Оперного театру із завершенням у ресторані Mozart.В Одесі відбудеться екскурсія за лаштунками Оперного театру із завершенням у ресторані Mozart. Фото: vedushiy.com.ua

Одеситам та гостям міста пропонують прогулятися сценою та залом для глядачів Оперного театру, спуститися під сцену, дізнатися, як зберігаються декорації, відвідати музей театру, зробити яскраві фото на парадних сходах, а також відвідати підземелля театру, щоб ознайомитися з системами опалення, гідравлічними механізмами і вентиляційними ходами. Екскурсія завершиться в ресторані Mozart, де відвідувачі зможуть випити філіжанку кави, продегустувати "Наполеон" та дізнатися цікаві факти з історії пам'ятки архітектури. Записатися на екскурсію можна через Viber та Telegram за номером: +38 063 45 91 883.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 18 березня о 13:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ В ЕКОНОМІЧНОМУ УНІВЕРСИТЕТІ

В Одеському національному економічному університеті відбудеться День відкритих дверей.В Одеському національному економічному університеті відбудеться День відкритих дверей. Фото ілюстративне: wikimapia.org

Одеський національний економічний університет відчиняє двері для майбутніх абітурієнтів. Відвідувачі зможуть ознайомитися із факультетами та спеціальностями вишу, дізнатися про програму навчання та умови вступу, побачити навчальні приміщення, а також отримати відповіді на всілякі питання безпосередньо від студентів та викладачів. Крім того, присутні зможуть поринути в атмосферу студентського життя, взявши участь у пригодницькій квест-грі. Для участі потрібно заповнити форму реєстрації за посиланням. Дізнатися більше про цей захід можна за телефоном: +38 048 72 38 073.

ДЕ: Перший навчальний корпус Одеського національного економічного університету, вулиця Преображенська, 8

КОЛИ: 18 березня об 11:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЛЕКЦІЯ "ЗВІДКИ В ТЕБІ ЦІ ЧАРИ: ЖІНКА В УКРАЇНСЬКІЙ ТРАДИЦІЙНІЙ КУЛЬТУРІ"

В Одесі відбудеться лекція про роль жінки в українській традиційній культурі.В Одесі відбудеться лекція про роль жінки в українській традиційній культурі. Фото ілюстративне: t.me/sem_sorok

Лектор – кандидат історичних наук Олена Уварова розповість про українські вірування, обряди та їх вплив на роль жінки в суспільстві. Зокрема, йтиметься про гігієну та косметику наших прабабусь, функції та повноваження жінки на різних етапах її життя, жіночу магії та канони краси. Записатися на лекцію можна у Viber або Telegram за номером +38 063 45 91 883.

ДЕ: Готель Frapolli 21, вулиця Троїцька, 34

КОЛИ: 19 березня о 15:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень (лекція + келих вина)

СТЕНДАП-ВЕЧІР

Відео: YouTube-канал Підпільний LIVE

Одеські коміки Вюсал Талибов, Кирило Осадчий, Богдан Богаченко та київський гуморист Артур Петров вийдуть на сцену з дотепними жартами, щоб подарувати глядачам гарний настрій та тривалий заряд позитивних емоцій. Захід розрахований на глядачів віком від 18 років.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 19 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

ЖІНОЧА КОНФЕРЕНЦІЯ

В Одесі відбудеться перша Всеукраїнська конференція для жінок та дівчат.В Одесі відбудеться перша Всеукраїнська конференція для жінок та дівчат. Фото: t.me/ladiesconferceukraine

Перша масштабна Всеукраїнська конференція для жінок та дівчат. Понад 15 топових спікерів з усієї України поділяться корисним контентом. Йтиметься про сім'ю, психологію, саморозвиток, красу, здоров'я, спорт, волонтерство і бізнес. Дізнатися докладну інформацію можна за телефоном: +38 073 35 53 030. Частину прибутку з конференції передадуть до благодійного фонду "Безмежні можливості" на потреби дітей із Херсонського напрямку.

ДЕ: Premiere Hotel Odessa 5*, вулиця Академічна, 32 (Французький бульвар)

КОЛИ: 19 березня з 10:00 до 21:00

ВАРТІСТЬ: перші 50 квитків – 800 гривень, решта квитків – 900 та 1 000 гривень, квитки на день конференції – 1 200 гривень

ВЕСЕННИЙ ІВЕНТ В УКРИТТІ ФІЛАРМОНІЇ

В укритті Одеської філармонії пройде весняний івент.В укритті Одеської філармонії пройде весняний івент. Фото ілюстративне (на фото зал філармонії): concert.ua

Надихаючий весняний захід, який має на меті зібрати кошти для дівчат-військових. На відвідувачів чекають жива музика, вінтаж-маркет, місця для фотосесій, бібліотека та інші розваги.

ДЕ: укриття Одеської обласної філармонії, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 19 березня з 12:00 до 20:00

ВАРТІСТЬ: донат

ЦИРК У КНИЖКОВОМУ КЛУБІ

В одеському Книжковому клубі відбудеться циркова вистава.В одеському Книжковому клубі відбудеться циркова вистава. Фото: instagram.com/masha_yasha_knigi

Комічне цирк-шоу на Дерибасівській у Книжковому клубі "Маша-Яша" запрошує дітей на нову розважальну програму із подарунками, конкурсами, дискотекою та караоке. Юні глядачі зможуть не лише подивитись виставу, а й навчитися жонглювати та тримати баланс. Записатися для участі можна у Direct Книжкового клубу "Маша-Яша".

ДЕ: вулиця Пушкінська, 4 (ріг Дерибасівської)

КОЛИ: 19 березня о 15:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах