Концерти SHUMEI та гурту "Пиріг і Батіг": куди піти в Одесі цього тижня

Концерти SHUMEI та гурту "Пиріг і Батіг": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерти SHUMEI та гурту "Пиріг і Батіг": куди піти в Одесі цього тижня. Фото: konkurent.ua

Дозвілля та їжа
18 березня 2023 09:21

Вже цього тижня в Одесі виступатимуть SHUMEI та "Піріг і Багіг", пройде лекція, присвячена традиційній українській культурі та відбудеться майстер-клас зі створення карти бажань.

Vgorode склав добірку цікавих одеських заходів, які варто відвідати найближчими днями.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ SHUMEI

Відео: YouTube-канал SHUMEI

Молодий виконавець Олег Шумей (SHUMEI), пісні якого популярні і в Україні, і за кордоном, виступить в Одесі з хітами, які прославляють мужність українського народу та незламність козацького роду. SHUMEI став відомим завдяки треку "Тривога", який він випустив на четвертий день війни. Пізніше музикант презентував треки "Пробач", "Біля тополі" та багато інших пісень, які сьогодні виконують і на фронті, і на патріотичних заходах.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 20 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 420 до 840 гривень

ВИСТАВА "СІМ'Я КАЙДАША"

Вистава "Кайдашева сім'я".Вистава "Кайдашева сім'я". Фото: concert.ua

Постановка на дві дії за мотивами повісті Івана Нечуя-Левицького "Кайдашева сім'я". В основі сюжету вистави складні стосунки між членами однієї родини. Близькі люди постійно з'ясовують стосунки, сперечаються, конфліктують, миряться і знаходять причини для розбіжностей. Головним чином не можуть порозумітися невістки зі свекрухою. Хочете дізнатися, чим закінчаться ці сімейні чвари? Тоді подивіться виставу "Кайдашева сім'я". До перегляду допускаються глядачі не молодше 14 років.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 50

КОЛИ: 20 березня о 16:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

ВИСТАВА "ЛАЗАНЬЯ ПО-ФРАНЦУЗЬКИ"

Вистава "Лазанья по-французьки".Вистава "Лазанья по-французьки". Фото: concert.ua

Комедія на дві дії за п'єсою Марка Камолетті. Герої вистави настільки загралися, що часом самі не можуть згадати, хто вони та кого мають зображати. Бернард зраджує своїй дружині Жаклін із молодою красунею Сюзанною. Жаклін у свою чергу зраджує чоловіку з його найкращим другом Робертом, а той у ході вистави закохується в коханку Бернарда Сюзанну. Організатори зазначають, що вистава розрахована на найширшу глядацьку аудиторію, адже кожній людині необхідно іноді посміятися. Ролі зіграють відомі актори: Дмитро Лаленков, Тамара Яценко, Марина Ягодкіна, Георгій Хостікоєв, Христина Синельник та Євген Паперний.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 20 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 290 до 690 гривень

КОНЦЕРТ ГУРТУ "ПИРІГ І БАТІГ"

Відео: YouTube-канал Marjan Pyrig Pyrozhok/Пиріг і Батіг

Львівський музично-поетичний проєкт "Пиріг і Батіг", який популяризує українську мову за допомогою музичних, поетичних та пісенних форм, виступить в Одесі. У програмі вечора пісні на вірші українських поетів із проєкту "Замордовані кацапом". Щоб потрапити на концерт, потрібно зареєструватися. Усі виручені кошти спрямують на закупівлю пікапа для А7347 у Бахмуті.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 21 березня о 19:00

ВАРТІСТЬ: 400 гривень

МАЙСТЕР-КЛАС "СТВОРЕННЯ КАРТИ БАЖАНЬ НА 2023 РІК"

В Одесі пройде майстер-клас зі створення карти бажань.В Одесі пройде майстер-клас зі створення карти бажань. Фото ілюстративне: pexels.com

Попри те, що вже третій місяць 2023 наближається до кінця, все ще не пізно скласти карту бажань на цей рік і задуматися над тим, як втілити ці мрії в реальність. Розробка карти бажань – чудовий спосіб спланувати як довгострокові, так і короткострокові цілі. Організатори стверджують, що чим більше ми думаємо про хороше, тим більше позитивних результатів бачимо наяву, тому створення карти бажань – це перший крок до зміни свого життя.

ДЕ: Олександрівський проспект, 4

КОЛИ: 21 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 280 гривень (у вартість входять: келих вина, яблука, крекер, шоколад, проведення майстер-класу "Створи карту бажань, що працює" + ватман А2)

ВИСТАВА "СМАК СОНЦЯ"

У Лекторії Одеського зоопарку покажуть домашніх тварин, яким після повномасштабного вторгнення тимчасово надав притулок звіринець.У Лекторії Одеського зоопарку покажуть домашніх тварин, яким після повномасштабного вторгнення тимчасово надав притулок звіринець. Фото ілюстративне: dilova.com.ua

Спільний проєкт "Домашні улюбленці" від Одеського зоопарку та Театру юного глядача. Вже рік Одеський зоопарк приймає до себе свійських тварин, господарі яких були змушені виїхати з країни через війну. За цей час звіринець надав притулок понад тисячі братів наших менших. Більшість тварин уже повернулися до власників, але є й ті, які досі чекають на господарів. На виставі, яка відбудеться у форматі читки на одну дію, глядачі зможуть побачити тварин, які тимчасово все ще перебувають у зоопарку. Вистава розрахована на глядачів віком від десяти років. Кількість місць обмежена: всього 20. Забронювати місце можна за телефоном +38 066 01 27 236.

ДЕ: Лекторій Одеського зоопарку, вулиця Новощепний Ряд, 25

КОЛИ: 22 березня о 14:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

ЛЕКЦІЯ "УКРАЇНСЬКА ТРАДИЦІЙНА КУЛЬТУРА: ЧОМУ ВОНА САМЕ ТАКА"

В Одесі пройде лекція про українську традиційну культуру.В Одесі пройде лекція про українську традиційну культуру. Фото: facebook.com/guidewithyou

Кандидат історичних наук Олена Уварова розповість, що таке український Олімп, чому ми досі віримо в мавок, що символізує українська хата, як організовувати толоку, в чому насправді суть кумівства, в яких традиціях простежується гендерна диференціація, чим займалися на вечорницях, чому народні вбрання та рушники мають ритуальне значення, як Пальмовий тиждень перетворився на Вербний і коли все ж таки краще відзначати Різдво. У вартість лекції входить гарячий напій. Обов'язковий запис за телефоном: +38 063 45 91 883 або в Direct (Viber, Telegram).

ДЕ: Frapolli21, вулиця Троїцька, 34

КОЛИ: 23 березня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

ВИСТАВА "УСІ МИШІ ЛЮБЯТЬ СИР"

Вистава "Усі миші люблять сир".Вистава "Усі миші люблять сир". Фото: concert.ua

Романтична казка із чаклунством та перетвореннями. Два мишеня, діти з двох ворогуючих між собою сімей сірих і білих мишей, закохуються один в одного і відстоюють своє кохання. Історія нагадує "Ромео і Джульєтту", проте трагічного фіналу чекати не варто, адже і білих, і сірих мишей поєднує любов до сиру та страх перед котами.

ДЕ: Театр юного глядача, вулиця Грецька, 48А

КОЛИ: 24 березня о 17:00

ВАРТІСТЬ: 200 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах