Стендап Валерія Жидкова та концерт "Дизель Шоу": куди піти в Одесі цими вихідними

Стендап Валерія Жидкова та концерт "Дизель Шоу": куди піти в Одесі цими вихідними.

Стендап Валерія Жидкова та концерт "Дизель Шоу": куди піти в Одесі цими вихідними. Фото: focus.ua

Дозвілля та їжа
31 березня 2023 09:08

Вже цієї суботи та неділі в Одесі виступатимуть "Дизель Шоу", Валерій Жидков та рок-гурт Epolets – і це лише частина захоплюючих заходів, які відбудуться у перші квітневі вихідні.

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі 1 та 2 квітня.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

СТЕНДАП ВАЛЕРІЯ ЖИДКОВА

Відео: YouTube-канал Студія Квартал 95 Online

Український сценарист, телеведучий, автор Студії Квартал-95, стендап-комік Валерій Жидков виступить в Одесі із програмою "Гудбай Імперія", яка складається з міркувань про те, що відбувається з нами сьогодні і що чекає попереду.

Йтиметься про війну, майбутній світ, про сучасних людей, яких живуть у 21-му столітті, але ніяк не бажають розлучатися зі своєю тваринним минулим, про те, що все-таки робить нас людьми, про кохання, мистецтво і, звісно, про гумор.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 1 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 400 до 800 гривень

ЗАЛАШТУНКИ ОПЕРНОГО ТЕАТРУ ІЗ ЗАВЕРШЕННЯМ У РЕСТОРАНІ MOZART

В Одесі відбудеться екскурсія за лаштунками Оперного із продовженням у ресторані.В Одесі відбудеться екскурсія за лаштунками Оперного із продовженням у ресторані. Фото ілюстративне: vedushiy.com.ua.

Одеситам та гостям міста пропонують прогулятися сценою та глядацькою залою Оперного театру, спуститися під сцену, дізнатися, як зберігаються декорації, відвідати музей театру, зробити яскраві фото на парадних сходах, а також відвідати підземелля театру, щоб ознайомитися із системами опалення, гідравлічними механізмами і вентиляційними ходами. Екскурсія завершиться в ресторані Mozart, де відвідувачі зможуть випити філіжанку кави, продегустувати "Наполеон" та дізнатися цікаві факти з історії пам'ятки архітектури. Записатися на екскурсію можна через Viber та Telegram за номером: +38 063 45 91 883.

ДЕ: Оперний театр, провулок Чайковського, 1

КОЛИ: 1 квітня о 13:00

ВАРТІСТЬ: 500 гривень

КОНЦЕРТ "ДИЗЕЛЬ ШОУ"

Відео: YouTube-канал Дизель Студіо

Гумористичний проєкт "Дизель Шоу" виступить в Одесі з програмою "Весна буде", що складається з несподіваних образів, яскравих продовжень знайомих історій та виступів запрошених акторів. Ну і, звісно ж, на глядачів чекає зустріч із зірковим складом проєкту: Єгором Крутоголовом, Вікторією Булітко, Олександром Бережком, Яною Глущенко, Євгеном Сморигіним, Євгеном Гашенком, Юлією Мотрук та Дмитром Танковичем.

Виручені від заходу кошти спрямують на підтримку ЗСУ.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 1 квітня о 15:00 та 18:00

ВАРТІСТЬ: від 700 до 1 500 гривень

ПЕРШОКВІТНЕВИЙ БЛЮЗ

В Одесі відбудеться музичне шоу "Блюз по-одеськи".В Одесі відбудеться музичне шоу "Блюз по-одеськи". Фото: facebook.com/7perron

В Одесі відбудеться музичне шоу "Блюз по-одеськи", яке має на меті зібрати кошти на потреби протиповітряної оборони міста. У програмі знайомі, зокрема одеські, хіти в нових, яскравих, потужних та незвичайних аранжуваннях. Наприклад, цього вечора можна буде почути джазову версію композицій Агати Крісті українською мовою, пісні Утьосова, Луї Армстронга та навіть кілька пісеньок із мультфільмів. Кількість місць обмежена, тому потрібно заздалегідь бронювати їх через месенджер. Частину виручених коштів спрямують на технічне забезпечення протиповітряної оборони міста. До речі, за чотири години до початку заходу, о 14:00, музиканти зіграють частину блюзової програми на балконі джаз-клубу.

ДЕ: Джаз-клуб "Перон №7", Олександрівський проспект, 16

КОЛИ: 1 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: донат

СТЕНДАП У ТЕАТРІ

Відео: YouTube-канал СТЕНДАП ВІРІЙ

На честь Дня сміху коміки Ніколоз Джанашия, Ваня Голованенко, Вюсал Талибов, Кирило Осадчий, Злата Фрідман та Богдан Богаченко вийдуть на сцену, щоб подарувати глядачам нові жарти та гарний настрій. Захід розрахований на глядачів віком від 18 років. Частину виручених коштів спрямують на потреби ЗСУ.

ДЕ: Театр ляльок, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 1 квітня о 18:00 (збір о 17:30)

ВАРТІСТЬ: від 350 до 400 гривень

ШОУ "РОЗГОНИ"

Відео: YouTube-канал ЖВЧК

Комедійне імпровізаційне шоу, протягом якого коміки Ваня Голованенко, Богдан Богаченко, Кирило Осадчий, Ніколоз Джанашия та Діма Ковтун будуть на очах у глядачів створювати нові жарти. Гумористи обговорять нові теми, поділяться своїми спостереженнями та спробують на основі цього створити жарти, найкращі з яких потім візьмуть у свій стендап. До заходу допускаються глядачі віком від 18 років.

ДЕ: Агентство вражень Odessa Factory Group, вулиця Преображенська, 11

КОЛИ: 1 квітня о 20:00

ВАРТІСТЬ: 300 гривень

КОНЦЕРТ EPOLETS

Відео: YouTube-канал Epolets

У рамках туру, який має на меті зібрати кошти на десять систем Starlink, рокери Epolets виступлять в Одесі. Раніше ці музиканти спільно із благодійним фондом "Для Героїв" зібрали майже мільйон гривень – цієї суми вистачило на придбання трьох позашляховиків та 15 комплектів зимової гуми. Цього разу виконавці хочуть забезпечити захисникам України зв'язок, тому закликають глядачів підтримати збір покупкою квитків на концерт чи окремим донатом.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 1 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: 350 гривень

ПОКАЗ ФРАНЦУЗЬКОГО ФІЛЬМУ

В Одесі відбудеться показ фільму "Украдені поцілунки".В Одесі відбудеться показ фільму "Украдені поцілунки". Фото: cinewest

У рамках кінопоказів "Французька весна" в Одесі подивляться та обговорять романтичну комедію з Жан-П'єром Лео від режисера французької Нової хвилі Франсуа Трюффо "Украдені поцілунки". Ця стрічка вийшла на екрани у 1968 році і входить до циклу фільмів, об'єднаних одним героєм Антуаном Дуанелем. Забронювати місце, а також задати будь-які питання можна за телефоном +38 068 39 53 584.

ДЕ: iYoga Studio Shangri-La, вулиця Чорноморського козацтва, 2

КОЛИ: 2 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефоном +38 068 39 53 584

ВЕЛИКИЙ ЛЬВІВСЬКИЙ СТЕНДАП

Відео: YouTube-канал CULT Comedy Hall

Коміки Вадим Дзюнько, Богдан Вахнич, Олександр Дмитрович та Роксана Тимків подарують глядачам вечір смішних та дотепних жартів. Довідки за телефоном: +38 073 35 53 030.

ДЕ: Beit Grand, вулиця Ніжинська, 77/79

КОЛИ: 2 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 400 гривень

ВИСТАВА "ТИ МОЄ ВСЕ"

Вистава "Ти моє все".Вистава "Ти моє все". Фото: concert.ua

Ідеалізована казкова історія про кохання. Таку виставу варто подивитись увечері зі своєю другою половинкою.

"Бажання і розуміння, довіра і ревнощі – ці теми близькі будь-якому глядачеві. Ви співчуватимете героям і переживатимете за них. Хоча все одно можете здогадатися, як все закінчиться. Але і це не факт. Якщо хочете від душі посміятися і без напруги розчулитися – ця вистава для Вас!" – наголошують організатори.

Частину коштів від продажу квитків перерахують на медичні потреби захисників України та переміщених осіб.

ДЕ: Український театр, вулиця Пастера, 15

КОЛИ: 2 квітня о 17:00

ВАРТІСТЬ: від 390 до 690 гривень

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах