Концерт гурту Grandma's Smuzi та комедія "Нічна зміна": куди піти в Одесі цього тижня

Концерт гурту Grandma's Smuzi та комедія "Нічна зміна": куди піти в Одесі цього тижня.

Концерт гурту Grandma's Smuzi та комедія "Нічна зміна": куди піти в Одесі цього тижня. Фото: faine.events

Дозвілля та їжа
03 квiтня 2023 09:35

Вже цього тижня в Одесі виступить гурт Grandma's Smuzi і покажуть продовження вистави "Мужики не танцюють стриптиз".

Vgorode дізнався, куди можна буде піти в Одесі протягом найближчих п'яти днів.

Зараз все найоперативніше в нашому Telegram-каналі. Підписуйтесь, щоб бути в курсі найважливішої інформації.

КОНЦЕРТ ОЛЕГА КУЧЕРУКА

Відео: YouTube-канал Олег Кучурук

У More Music Club виступить представник американського та одеського рок-андеграунду. Організатори відзначають, що пісні Олега Кучурука просякнуті умиротворенням і тривогою, тишею і пронизливим розпачем, нескінченним пошуком дороги, яка б привела до самого себе". Також на сцену цього вечора вийдуть Олександр Самсон, Влад Недільський та Дмитро Олешко. Виручені кошти направлять на потреби More Music Club та підтримку ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 4 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: донат від 70 гривень

КОМЕДІЯ "НІЧНА ЗМІНА" АБО "МУЖИКИ НЕ ТАНЦЮЮТЬ СТРИПТИЗ"

Комедія "Нічна зміна" або "Мужики не танцюють стриптиз".Комедія "Нічна зміна" або "Мужики не танцюють стриптиз". Фото: concert.ua

Продовження вистави "Мужики не танцюють стриптиз", на яку чекали багато фанатів театру. На глядачів чекає зустріч із улюбленими героями та новими, не менш яскравими, персонажами.

"Якщо ви готові померти від сміху, ви наш глядач. Не пропустіть цієї можливості і відвідайте незабутній вечір", – запрошують організатори.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: від 200 до 500 гривень

ВИСТАВА "ПРИГОД СМУРФИКІВ"

В Одесі покажуть виставу "Пригоди смурфиків".В Одесі покажуть виставу "Пригоди смурфиків". Фото ілюстративне: health.telegraf.com.ua

Дитяча вистава, дія якої розгортається в чарівному лісі, де мешкають казкові істоти смурфики. Від сторонніх очей ліс прихований завдяки дії смурфічного еліксиру. На жаль, у житті казкових персонажів далеко не все гладко: злий чарівник Гаргамель прагне викрасти тата Смурфа, щоб зварити з нього чарівне зілля, тому маленькі відважні чоловічки повинні відшукати і врятувати Смурфа, здолавши різні перепони на своєму шляху. Чи впораються вони? Щоб дізнатись відповідь на це запитання, потрібно прийти на виставу.

ДЕ: Театр Музкомедії, вулиця Пантелеймонівська, 3

КОЛИ: 5 квітня о 16:00

ВАРТІСТЬ: від 150 до 300 гривень

КОНЦЕРТ ГРУПИ GRANDMA'S SMUZI

YouTube-канал Grandma's Smuzi

У рамках всеукраїнського туру "Незламність" гурт Grandma's Smuzi виступить в Одесі. Музиканти виконають перекладені українською мовою кавери від найвідоміших рок-балад до сучасних популярних хітів, а також власні оригінальні композиції. Організатори гарантують глядачам драйвову атмосферу та незабутні враження.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 5 квітня о 18:30

ВАРТІСТЬ: від 320 до 420 гривень

ПРЕЗЕНТАЦІЯ ЗБІРКИ ВІРШІВ, ВИСТУП ЕМОКОР-ГРУПИ ТА АКУСТИЧНИЙ ПЕРФОРМАНС

YouTube-канал: nektoakopyan

Олександр Варламов презентує збірку своїх поезій "Кана Галілейська", до якої увійшли вірші про Бога, солдатів, війну та кохання, написані у 2022-2023 роках.

З акустичним перформансом на сцену вийде Яна Вовчок. Крім того, цього вечора виступить християнська емокор-група "Рай у Лісопосадці", яка складається з гітариста – студента православної семінарії та вокаліста – солдата ЗСУ.

На заході можна буде придбати книги Олександра Варламова, а також мерч гурту "Рай у Лісопосадці".

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 5 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 80 гривень

ВЕЧІР ЕТНО-ДЖАЗУ

YouTube-канал Юрій Коробєйніков

Володимир Гітін, Юрій Коробєйніков, Маріам Золоєва та Віталій Бондарчук подарують глядачам незабутній вечір джазової етно-музики. Виручені кошти спрямують на потреби More Music Club та підтримку ЗСУ.

ДЕ: More Music Club, вулиця Пушкінська, 75

КОЛИ: 7 квітня о 19:00

ВАРТІСТЬ: донат від 70 гривень

ЛЕКЦІЯ "УКРАЇНСЬКИЙ НАЦІОНАЛІЗМ НАПРИКІНЦІ 19 – ПОЧАТКУ 20 СТОЛІТТЯ: МИКОЛА МІХНОВСЬКИЙ ТА ЙОГО ПОБРАТИМИ У БОРОТЬБІ ЗА УКРАЇНСЬКУ УКРАЇНУ"

В Одесі відбудеться лекція про український націоналізм.В Одесі відбудеться лекція про український націоналізм. Фото (Микола Міхновський): zn.ua

Доктор історичних наук, доцент, професор кафедри історії України ОНУ імені Мечникова Олександр Музичко розповість про те, як в Україні зароджувався націоналізм, а також основоположників цього суспільно-політичного руху. Захід пройде і в бібліотеці, і онлайн-форматі. Ідентифікатор конференції: 766 8743 3233. Код доступу: 1111.

ДЕ: Одеська обласна універсальна наукова бібліотека імені Михайла Грушевського, вулиця Троїцька, 49/51

КОЛИ: 7 квітня о 15:00

ВАРТІСТЬ: безкоштовно

КОНЦЕРТ "ВЕСНА У СТИЛІ БАРОКО І НЕ ТІЛЬКИ..."

В Одеській філармонії відбудеться концерт "Весна у стилі бароко і не тільки..."В Одеській філармонії відбудеться концерт "Весна у стилі бароко і не тільки..." Фото ілюстративне: concert.ua.

Черговий концерт Національного одеського філармонічного оркестру. У програмі велична музика епохи бароко, а також романтична та екстравагантна музика ХХ століття. Цього вечора прозвучать твори Арканджело Кореллі, Йоганна Мельхіора Мольтера, Антоніо Вівальді, Антоніна Дворжака, Астора П'яццоли та Джорджа Гершвіна.

ДЕ: Одеська обласна філармонія, вулиця Буніна, 15

КОЛИ: 7 квітня о 18:00

ВАРТІСТЬ: уточнюйте за телефоном +38 048 72 56 903

Підписуйтесь на нас в Instagram, Facebook і Viber, щоб швидше дізнаватися про всі новини та читати наші ексклюзивні огляди.

Це чат - пиши та читай 👇
Ого! ти доскролив до нашого чатбота 😏
Тепер у тебе є можливість налаштувати його під себе і дізнаватися важливий контент першим, щоб розповідати друзям
Тільки пошта, тільки хардкор 🤘
Ми в соцмережах